Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, doar egal în fața "lanternei roșii" din Ligue 1! Mbappe, introdus abia în repriza secundă

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 07/04/2024 la 00:05 GMT+3

Paris Saint-Germain a înregistrat un rezultat surprinzător în compania codașei din Ligue 1, Clermont. Scorul de pe Parc des Prices a fost 1-1, în urma unui meci în care Luis Enrique a titularizat doi jucători de 17 ani. Unul dintre ei, Mayulu, a marcat, dar reușita sa a fost anulată.

Senny Mayulu en action lors du match PSG - Clermont en Ligue 1

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Daniel Kerekes
Parizienii au pus în pericol pentru prima oară poarta "lanternei roșii" în minutul 25. Intrat în locul accidentatului Nordi Mukiele, Achraf Hakimi a șutat din afara careului, dar portarul lui Clermont a fost la post.
Surpriza s-a produs în minutul 32, când Habib Keita a deschis scorul pe Parc des Princes. Atacantul lui Clermont l-a învins pe Arnau Tenas cu o execuție deviată, după ce a fost servit în careu de Alan Virginius.
Parizienii au egalat în prelungirile primei reprize, dar reușita tânărului Senny Mayulu, titularizat în premieră, a fost anulată. Golul atacantului de 17 ani a fost nevalidat din cauza unui fault în construcția fazei.
Citește și:

Surpriză pe Parc des Princes

Kylian Mbappe a intrat în minutul 66 și a provocat o ocazie imensă a echipei sale. Căpitanul PSG-ului a șutat puternic, iar mingea respinsă de Massamba Ndiaye a ajuns la Goncalo Ramos, a cărui execuție cu capul a lovit bara transversală.
Același Ramos a fost refuzat de Ndiaye în minutul 80, la o nouă lovitură de cap. Portarul lui Clermont a avut un reflex excelent. Portughezul a reușit până la urmă să aducă egalarea în minutul 86. Mbappe l-a găsit pe Ramos în careu, iar acesta a finalizat cu calm, pe lângă portar.
PSG nu a mai pus în pericol poarta lui Clermont până la finalul partidei, care s-a terminat cu scorul de 1-1. Parizienii nu au emoții în privința titlului în Franța, dar acest rezultat nu este unul dorit chiar înaintea primului meci din sferturile UCL, împotriva Barcelonei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo