Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG – Marseille 4-0 în Le Classique! Preț mare plătit în derby. Mbappe a părăsit terenul accidentat

Dani Morar

Actualizat 24/09/2023 la 23:46 GMT+3

PSG a învins-o fără probleme pe Marseille în Le Classique și a urcat pe locul 4 în Ligue 1 după 6 etape. Campioana s-a impus cu 4-0, dar l-a pierdut pe Kylian Mbappe în prima repriză, care a părăsit terenul accidentat la gambă.

Kylian Mbappe of PSG goes down hurt

Credit imagine: Getty Images

PSG a câștigat derby-ul cu Marseille de pe teren propriu cu scorul de 4-0. Hakimi, Kolo Muani și Goncalo Ramos, cu o dublă, au înscris pentru campiona Franței, care l-a pierdut însă pe Kylian Mbappe, accidentat în prima repriză.
PSG a deschis scorul în minutul 8, în urma unei lovituri libere din colțul careului. Dembele a părut că va fi cel care va trage spre poartă, dar Hakimi a executat și a trimis o torpilă în vinclul porții lui Lopez.
Marseille a avut o ocazie extrem de mare în minutul 22, după un contraatac ca la carte. Clauss a fost angajat în flancul drept și a centrat perfect pentru Vitinha, care a reluat cu capul direct în bara transversală.
În minutul 32, Kylian Mbappe a părăsit terenul accidentat, iar locul său a fost luat de Goncalo Ramos. Starul francez a acuzat dureri la gambă și a devenit incert pentru meciul cu Newcastle din Champions League, de peste 10 zile.
Parizienii și-au dublat avantajul cu 9 minute înainte de pauză. Hakimi a mai trimis un șut puternic, dar de această dată mingea a lovit bara și a ricoșat în centrul careului. Kolo Muani a fost pe fază și a îndeplinit o simplă formalitate.
Marseille a mai primit o lovitură, imediat după pauză. Ousmane Dembele a centrat perfect cu exteriorul, iar Goncalo Ramos a atacat la colțul scurt ca un atacant veritabil și a marcat primul gol pentru PSG.
PSG – Marseille s-a încheiat 4-0, după ce Goncalo Ramos a făcut dubla pe final. Gazdele s-au impus în Le Classique în fața lui Thierry Henry, care a fost prezent în tribune și a stat alături de alte celebrități, precum Selena Gomez.
Citește și:

PSG – Marseille: Echipele de start

  • PSG: Donnarumma - Hakimi, Marquinhos, Skriniar, Hernandez - Zaire-Emery, Ugarte, Barcola - Dembele, Kolo Muani, Mbappe
Rezerve: Kurzawa, Mukiele, Navas, Ndour, Pereira, Ramos, Ruiz, Soler, Vitinha
  • Marseille: Lopez - Mbemba, Gigot, Balerdi - Clauss, Ounahi, Rongier, Veretout, Lodi - Vitinha, Aubameyang
Rezerve: Blanco, Correa, Harit, Meite, Mughe, Murillo, Nadir, Ndiaye, Soglo
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo