Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, remiză cu o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare în seara în care ar fi putut câștiga titlul

Bianca Dumitru

Actualizat 28/04/2024 la 00:09 GMT+3

PSG a remizat în această seară, pe teren propriu, cu Le Havre, meciul contând pentru a 31-a etapă din Ligue 1 încheindu-se cu scorul de 3-3. Parizienii au ratat, astfel, șansa de a-și adjudeca titlul în această seară, cu 3 runde înainte de finalul sezonului.

PSG-Le Havre

Credit imagine: Getty Images

PSG a remizat în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-3, cu Le Havre, într-un meci contând pentru a 31-a etapă din Ligue 1, la finalul căruia parizienii ar fi putut deveni campioni ai Franței.
Echipa lui Luis Enrique avea nevoie de o victorie pentru a-și adjudeca titlul cu 3 runde înainte de finalul sezonului, dar nu a putut să treacă de formația lui Luka Elsner, care se luptă pentru evitarea retrogradării.
Oaspeții au deschis scorul în minutul 19, prin Operi, care a trimis un șut la care Donnarumma nu a avut nicio șansă. Barcola a restabilit egalitatea după doar 10 minute de joc, după ce a primit o pasă de la Zaire-Emery, în interiorul careului.
Până la pauză, cei de la Le Havre au intrat din nou în avantaj după ce, în minutul 38, Andre Ayew a trimis un șut senzațional pe jos, de la marginea careului.
Mbappe, rezervă în prima repriză, a fost trimis pe teren după pauză, în locul lui Dembele, dar nu și-a putut ajuta echipa, care a mai încasat un gol. În minutul 61, Toure a transformat o lovitură de la 11 metri și a mărit diferența de pe tabelă, care părea că nu mai poate fi recuperată.
În minutul 78, însă, Hakimi a înscris după o pasă decisivă a lui Goncalo Ramos, iar portughezul a stabilit scorul final în minutul 90+5, aducând un punct în contul echipei sale.
Parizienii au ajuns la 70 de puncte în fruntea clasamentului, având 12 puncte în fața celor de la Monaco, care au un meci în minus, și sunt la un pas de adjudecarea celui de-al treilea titlu consecutiv.
În ultimele 3 etape din Ligue 1, echipa lui Luis Enrique le va mai înfrunta pe Toulouse (acasă), Nice și Metz (în deplasare). Până la aceste dueluri, PSG va disputa, pe 1 și 7 mai, dubla cu Borussia Dortmund din semifinalele Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo