Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

PSG, victorie clară cu Lorient după dublele lui Mbappe și Dembele! Parizienii pot deveni matematic campioni astăzi

Bianca Dumitru

Actualizat 24/04/2024 la 22:03 GMT+3

PSG a câștigat în această seară, în deplasare, duelul cu Lorient contând pentru a 29-a etapă din Ligue 1, scor 4-1. Parizienii sunt la un pas de a-și adjudeca titlul, având nevoie ca Monaco să se încurce în această seară pentru a fi campioni matematic.

Les joueurs du PSG sur la pelouse de Lorient

Credit imagine: Getty Images

PSG s-a impus în această seară, în deplasare, cu scorul de 4-1, pe terenul celor de la Lorient, într-un meci contând pentru a 29-a etapă din Ligue 1.
Ousmane Dembele a deschis scorul, în minutul 19, după o acțiune individuală senzațională și un șut din interiorul careului.
După doar 3 minute, Kylian Mbappe a mărit avantajul echipei sale, după ce a primit în careu o pasă de la Nuno Mendes și a șutat imparabil pe jos.
În repriza secundă, Dembele a reușit dubla, după ce a ajuns la o pasă a lui Mbappe în interiorul careului și a trimis balonul în mijlocul plasei.
Gazdele au modificat tabela în minutul 73, când Mohamed Bamba a înscris cu capul la vinclu, după un assist al lui Benjamin Mendy. Scorul final a fost stabilit, în minutul 90, de Mbappe, care l-a învins pe portarul lui Lorient cu un șut din afara careului.
Astfel, PSG a ajuns la 20 de victorii în acest sezon de Ligue 1 și are 69 de puncte, fiind la un pas de a cuceri titlul pentru a treia oară consecutiv. Parizienii au un avans de 14 puncte în fața celor de la Monaco, ocupanții locului 2, care au însă un meci în minus.
Echipa lui Luis Enrique va deveni în această seară matematic campioană a Franței, dacă Monaco nu câștigă duelul cu Lille, programat de la ora 22:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo