Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Situație uluitoare pentru fotbalul mare! Minamino a jucat două meciuri în mai puțin de 24 de ore

Nicu Savin

Publicat 04/02/2024 la 19:11 GMT+2

Takumi Minamino a fost protagonistul unui episod rar în fotbalul de cel mai înalt nivel. Niponul a jucat sâmbătă pentru naționala sa în duelu cu Iran de la Cupa Asiei, pierdut cu 1-2 contra Iranului, iar azi a fost folosit și în partida dintre AS Monaco și Le Havre din Ligue, scor 1-1.

Deux buts et deux passes décisives pour Takumi Minamino en deux journées de Ligue 1, cette saison.

Credit imagine: Getty Images

Multe cluburi europene au suferit în ultima perioadă din cauza faptului că numeroși jucători au fost plecați la Cupa Africii sau Cupa Asiei. Cum cele două competiții se apropie de final, jucătorii au început să revină la formațiile lor, iar Takumi Minamino a oferit un moment incredibil pentru fotbalul mare.
Ieri, niponul a jucat în ultimele 25 de minute ale meciului dintre Japonia și Iran, în sferturile Cupei Asiei. Fostul mijlocaș de la Liverpool nu și-a putut ajuta echipa să avanseze în careul de ași, Japonia fiind învinsă cu 2-1, după ce a avut 1-0 la pauză.

Minamino a jucat pentru Japonia și AS Monaco în mai puțin de 24 de ore

Minamino a trecut repede peste eșec și azi dimineață a ajuns în Principatul Monaco, unde s-a alăturat echipei echipei conduse de Adi Hutter. Monaco a jucat azi în etapa a 20-a din Ligue 1, acasă cu Le Havre, iar antrenorul monegascilor a dezvălui înaintea partidei că Minamino a cerut să facă parte din lot.
Niponul nu doar că a fost inclus pe foaia de joc, dar a și fost introdus pe teren. Acesta a intrat în minutul 71, la scorul de 1-1, scor care a rămas intact până la final. Astfel, Minamino a jucat în două meciuri oficiale de cel mai înalt nivel în mai puțin de 24 de ore, deoarece duelul Japonia - Iran a început ieri la ora 15:30 (ora României), iar cel dintre Monaco și Le Havre astăzi la ora 14:00.
Faptul că Minamino a dorit să intre azi pe teren este lăudabil, dar presa din Franța a criticat decizia antrenorului lui AS Monaco, considerând că niponul ar fi trebuit lăsat să se odihnească, mai ales că era distrus și din punt de vedere moral după eliminarea de la Cupa Asiei, competiție în care Japonia era mare favorită să câștige trofeul.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo