Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Tricoul lui Mbappe nu mai este cel mai bine vândut de la PSG! Fotbalistul care l-a întrecut

Bianca Dumitru

Publicat 03/04/2024 la 13:34 GMT+3

Kylian Mbappe, care a anunțat că va pleca în vară de la PSG, nu mai este fotbalistul care vinde cele mai multe tricouri din lotul lui Luis Enrique. Francezul a fost detronat de Lee Kang-In, sud-coreeanul ajuns la Paris vara trecută.

PSG

Credit imagine: Getty Images

Kylian Mbappe, care i-a anunțat în februarie pe șefii de pe Parc des Princes că va pleca la vară de la PSG, a fost detronat din fruntea clasamentului fotbaliștilor din lotul lui Luis Enrique cu cele mai multe tricouri vândute.
Francezul a ajuns pe locul 2, jucătorul de la PSG care vinde cel mai mare număr de tricouri fiind Lee Kang-In. Sud-coreeanul, care a ajuns vara trecută la campioana Franței, a reușit să acopere o bună parte din pierderile suferite după plecările lui Lionel Messi și Neymar de la PSG.
Potrivit jurnaliștilor Mundo Deportivo, Kang-In este pe primul loc în ceea ce privește vânzările online, fiind urmat de Mbappe și de Warren Zaire-Emery. Trebuie menționat că francezul este în continuare primul în topul vânzărilor în magazinele fizice, unde sud-coreeanul este pe locul 2, dar asiaticul vinde mult mai mult online.
Majoritatea comenzilor de tricouri cu numele lui Kang-In vin din țara natală a fotbalistului, unde el este un adevărat star. De altfel, de la transferul acestuia la PSG, Coreea de Sud a devenit țara din care provin cei mai mulți fani ai campioanei din Ligue 1, după Franța.
Acest "boom" i-a determinat pe șefii de pe Parc des Princes chiar să deschidă un magazin la Seul, de unde suporterii își pot achiziționa produse personalizate cu echipa preferată.
Citește și:

Mbappe, îngrijorat din cauza suporterilor lui PSG

Titular duminică seară în Le Classique, Kylian Mbappe s-a aflat pe teren doar 65 de minute, Luis Enrique hotărând să-l schimbe chiar cu portughezul Goncalo Ramos, care avea să stabilească scorul final.
Înlocuirea l-a nemulțumit vizibil pe starul francez, care nu s-a ferit să arate acest lucru în timp ce ieșea de pe gazon. Chiar dacă a trecut mai bine de o lună de când nu mai este integralist în cele mai multe dintre meciurile din Ligue 1, fotbalistul nu înțelege decizia antrenorului.
Conform jurnaliștilor L'Equipe, atât Mbappe, cât și anturajul său consideră că schimbarea din Le Classique a fost o "lipsă de respect" la adresa atacantului, mai ales ținând cont de importanța meciului cu Marseille.
Francezii au scris că fotbalistul se simte rănit și că nu mai reușește să dea totul, resimțind și o presiune a modului în care fanii vor primi vestea plecării sale de la Paris. Mbappe vrea ca despărțirea sa de PSG să decurgă fără probleme, dar este îngrijorat de reacția pe care o vor avea suporterii.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo