Turris a mers în Regie, pentru partida cu Rapid, cu șanse teoretice de promovare. Echipa din Turnu Măgurele avea nevoie de o victorie, dar și jocul rezultatelor să o ajute. Și acest din lucru deziderat s-a produs, doar că formația lui Lincar nu a putut să își câștige meciul propriu, deși a condus până în al 5-lea minut de prelungire.
Tehnicianul lui Turris a dezvăluit că un asemenea scenariu nu a mai trăit, aducându-și aminte de celebrul Craiova - Rapid 2-2, în 1998, când dubla lui Ganea a trimis titlul în Ghencea, formație unde evolua fostul mijlocaș.
"Nu cred că mi s-a mai întâmplat așa ceva. Poate chiar când eram jucător și câștigam împotriva Rapidului, când ne-a ajutat Craiova, în ultima etapă. Am crezut până la final că putem face istorie. Mi s-a părut un vânt în spate pentru acest rezultat de egalitate. Trebuie să fim puternici și s-o luăm de la capăt. Au existat câteva faze pe care arbitrul n-a vrut să le vadă. Sunt zile și zile pentru fiecare. Asta e!", a spus Lincar la final, la Digi Sport.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 7 ORE

Alexa: "Vinovatul sunt eu. E greu de spus dacă rămân"

De partea cealaltă, Rapid a încheiat play-off-ul pe ultimul loc, iar postul lui Dan Alexa e în pericol după această campanie ratată.
La final, "Chirurgul" s-a declarat mulțumit de modul în care au arătat giuleștenii azi, dar a admis că locul 6 e mult sub pretențiile conducerii și a suporterilor.
"Am controlat jocul astăzi, însă din păcate n-am reușit să înscriem. Este o campanie ratată, sunt dezamăgit. Am avut speranțe că vom promova, însă n-am reușit. Am întâlnit un adversar tare, dar am jucat mai bine. Ne-a lipsit și norocul, ei au dat gol din fază fixă la singura ocazie din repriza secundă.
Îmi pare rău, sunt dezamăgit de rezultatul final și de deznodământul acestei campanii. Lotul este format din jucători tineri, foarte talentați. Avem și jucători experimentați, care au căzut pe final din cauza presiunii. Tot greul era pe ei.
Rapidul este un club pe care îl iubesc și îmi pare rău pentru suporteri. Dar știu că vor rămâne lângă echipă, acesta este farmecul lor. Am încercat să obținem maximum, dar n-am putut. Vinovatul sunt eu. Este greu să spun dacă voi rămâne sau nu. Totul depinde de acționari și ce vor dori să facă", a spus Dan Alexa, la finalul meciului dintre Rapid și Turris.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 8 ORE