Liverpool n-a avut emoții pe terenul lui Lincoln, formația din liga a 3-a engleză. În afară de Virgil van Dijk, Klopp s-a bazat în primul "11" pe fotbaliști obișnuiți cu postul de rezervă, precum Adrian, Origi, Shaqiri și Minamino.
Jucătorii introduși de managerul german n-au dezamăgit deloc. Liverpool a deschis scorul în minutul 9, prin Shaqiri. Minamino a dublat avantajul "cormoranilor" 9 minute mai târziu. A urmat apoi "dubla" reușită de puștiul Curtis Jones. Origi l-a servit la primul gol, iar Elliott la cea de-a doua reușită.
La pauză, Klopp l-a introdus pe Fabinho - mijlocașul folosit ca fundaș central din cauza indisponibilităților - în locul lui Van Dijk. "Cormoranii" au lovit din nou, în primul minut din repriza a doua. Minamino și-a trecut și el "dubla" în cont.
Cupa Mondială FIFA
Tensiune maximă înainte de SUA - Iran! Un gest necugetat al federației americane a încins spiritele
ACUM 25 MINUTE

Lincoln - Liverpool 2-7. "Cormoranii", calificați la pas în optimile Cupei Ligii

Gazdele au redus din diferență după o oră de joc, prin Edun. 4 minute mai târziu, Liverpool a punctat din nou. Grujic a dus scorul la 6-1. La faza imediat următoare, Lincoln a mai înscris un gol, prin Montsma. Origi a stabilit scorul final în penultimul minut de joc.
S-a încheiat 7-2 pentru Liverpool, care o va întâlni în optimi pe Arsenal, fosta adversară din Supercupa Angliei, câștigată de "tunari" la loviturile de departajare. În "16-imile" Cupei Ligii, trupa lui Mikel Arteta a trecut de Leicester, scor 2-0.
Echipa de start a lui Liverpool, în meciul cu Lincoln din Cupa Ligii:
  • Adrian - N. Williams, R. William, Van Dijk, Tsimikas - Elliott, Grujic, Jones - Shaqiri, Origi, Minamino
Tot în această seară s-au mai calificat în optimile Cupei Ligii Aston Villa și Manchester City. Villa a învins-o cu 3-0 pe Bristol City, în timp ce trupa lui Guardiola a trecut cu 2-1 de Bournemouth.
Pentru Liverpool urmează meciul din a 3-a etapă din Premier League, chiar împotriva lui Arsenal (28 septembrie).
Cupa Mondială FIFA
The Times, anunț uriaș: Leo Messi pleacă de la PSG după Cupa Mondială
ACUM 31 MINUTE
Fotbal
Ronaldo îl apără pe Neymar: "Ești minunat, Neymar! GIGANT"
ACUM 2 ORE