Lionel Messi a cucerit totul cu Barcelona, dar nu mai este fericit pe Camp Nou. Argentinianul a vrut să forțeze o plecare în vara trecută, dar o clauză contractuală a făcut imposibilă trecerea la Manchester City. Varianta Premier League este incă de actualitate, dar recenta achiziție a familiei Messi poate înseamna o mutare cât de curând la Miami.
7.3 milioane de dolari este prețul pe care Messi l-a plătit pentru un apartament incredibil. 511 metri pătrați în interior, 195 de metri pătrați de terase și vedere 360 de grade deasupra regiunii South Beach. Apartamentul are o pivniță de 1000 de sticle de vin, bucătar propriu și o sală de fitness. Complexul are 6 piscine, 2 restaurante, un bar, un loc de joacă pentru copii și un studio de yoga.
Liga
Final de coșmar: Ansu Fati, în lotul Barcelonei după 10 luni
ACUM 7 ORE

Messi, o vară plină de alegeri

Lionel Messi este de 21 de ani la Barcelona, dar acum este mai aproape ca niciodată de plecare. Manchester City și PSG sunt echipele care îl doresc cu ardoare și sunt gata să-i ofere un contract în alb. Familia este foarte importantă pentru argentinian și decizia va fi luată împreună cu soția și copii. O plecare din Europa va fi o altă variantă, iar Miami este destinația favorită de vacanță a familiei Messi. Un alt factor de luată în seamă pentru decarul Barcelonei este Mondialul din 2022. Messi visează să cucerească singurul trofeul care-i lipsește, titlul mondial cu Argentina!
Liga
Minciuna care a ajuns la urechile lui Xavi. Ce crede că a i-a spus Guardiola lui Laporta despre el
ACUM 8 ORE
Ligue 1
Messi, o dezamăgire la PSG. Total neașteptat: cum arată în acest moment cotele pentru Balonul de Aur
ACUM 9 ORE