SID

Lionel Messi a refuzat contractul pe viață propus de Barcelona

Lionel Messi a refuzat contractul pe viață propus de Barcelona

21/10/2019 la 08:44Actualizare 21/10/2019 la 08:50

Barcelona a fost refuzată de Messi. Cel mai important jucător din ultimii 15 ani al catalanilor a spus, într-un interviu oferit unui post de radio din Argentina, că Barcelona i-a oferit un contract pe viață, în urmă cu o lună, pe care l-a refuzat.

Messi a precizat că motivul din cauza căruia nu a vrut să pună semnătura pe o astfel de înțelegere este că vrea să joace la Barcelona atât timp cât se simte bine, și nu pentru că este obligat printr-un contract.

" "Au făcut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care mă ține legat, pentru că nu știu ce va fi în viitor. Nu vreau să fiu aici dacă nu mă simt bine."
" Vreau să mă simt competitiv și bine din punct de vedere fizic. Nu vreau să joc doar pentru că am un contract pe viață. Ăsta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a plăcut propunerea", a spus Messi pentru Radio Metro."

Messi, colecționarul de recorduri

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, însă argentinianul este singurul jucător din echipă care are posibilitatea să întrerupă contractul la sfârșitul fiecărui sezon și să plece la altă echipă.

Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei în iulie 2005. De atunci a evoluat în 693 de meciuri, a marcat de 605 ori și a oferit 245 pase de gol.