Messi a precizat că motivul din cauza căruia nu a vrut să pună semnătura pe o astfel de înțelegere este că vrea să joace la Barcelona atât timp cât se simte bine, și nu pentru că este obligat printr-un contract.
"Au făcut lucrul acesta cu Iniesta, cu oameni care au fost aici pentru mult timp. Eu nu vreau un contract care mă ține legat, pentru că nu știu ce va fi în viitor. Nu vreau să fiu aici dacă nu mă simt bine.
Vreau să mă simt competitiv și bine din punct de vedere fizic. Nu vreau să joc doar pentru că am un contract pe viață. Ăsta a fost singurul motiv pentru care nu mi-a plăcut propunerea", a spus Messi pentru Radio Metro.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
ACUM 8 ORE

Messi, colecționarul de recorduri

Lionel Messi mai are contract cu Barcelona până în iunie 2021, însă argentinianul este singurul jucător din echipă care are posibilitatea să întrerupă contractul la sfârșitul fiecărui sezon și să plece la altă echipă.
Atacantul în vârstă de 32 de ani a ajuns la echipa mare a Barcelonei în iulie 2005. De atunci a evoluat în 693 de meciuri, a marcat de 605 ori și a oferit 245 pase de gol.
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
IERI LA 12:22
Ligue 1
Noi detalii privind accidentarea lui Neymar! Când ar putea reveni starul lui PSG pe gazon
13/01/2022 LA 11:39