Petr Cech, o legendă la Chelsea, a vorbit despre faptul că Messi a avut mari dificultăți în a marca împotriva sa, argentinianul reușind doar după mai multe încercări. Cech a vorbit despre acest subiect într-un interviu oferit programului de meci al lui Chelsea înainte de partida cu Rennes din UEFA Champions League.

Petr Cech, despre Lionel Messi

”I-a luat mult timp până mi-a marcat. Chiar 10 meciuri, eram deja la Arsenal când a reușit într-un final. A ratat penalty-uri, am intervenit și eu, a lovit bara, dar nu a marcat niciodată împotriva mea cât eram la Chelsea. A fost o plăcere să nu iau gol de la el”, a afirmat Cech.
Premier League
Mai frustrat ca niciodată.Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce a fost rezervă
ACUM 40 MINUTE
”Când a avut penalty pe Camp Nou în 2012, a fost un moment decisiv”, a completat el.
Cech a fost, pentru o perioadă cel puțin, probabil cel mai bun portar din lume cât a fost la Chelsea, deși recunoaște că a analizat cu atenție felul în care Messi executa penalty-urile.
”Mă gândeam la ce poate face, ce va face. Așa că strategia mea a fost să aștept și să aștept... până când am putut să văd în ce direcție s-a dus”, a precizat cehul.
”Așa că atunci când m-am aruncat în aceeași direcție, el și-a dat seama că trebuie să trimită mingea cât mai sus ca să mă învingă - dar s-a dus prea sus și a lovit bara”, a povestit Cech.
Liga
Real Madrid, victorie pe Bernabeu cu Sevilla! "Galacticii" se distanțează în fruntea clasamentului
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 9 ORE