Lionel Messi s-a despărțit în această vară de Barcelona și a semnat cu PSG, pentru care este așteptat să debuteze la finalul acestei luni. Deși nu a apucat încă să joace niciun meci în tricoul parizienilor, argentinianul se gândește deja la ceea ce va face după ce i se va încheia contractul semnat pentru următorii doi ani.
Potrivit jurnaliștilor de la Mirror, Messi ar fi purtat deja discuții cu David Bechkam despre posibilitatea de a-și încheia cariera la Inter Miami. Fostul fotbalist le-a promis fanilor americani că va aduce un jucător de top în MLS, avându-l în vizor pe Cristiano Ronaldo. Bechkam a început, însă, negocierile și cu Lionel Messi, pentru a se asigura că fostul decar al Barcelonei ia în considerare varianta Inter Miami după cele două sezoane în care va juca la PSG.
Coproprietarul clubului american, Jorge Mas, este încântat de ideea ca Messi să joace la Miami, arătându-se optimist că argentinianul va accepta propunerea lui Bechkam.
Ligue 1
PSG, aproape de a transfera un om de bază de la Real Madrid! De ce depinde mutarea
ACUM 18 ORE
"Sunt optimist că Messi va juca în tricoul lui Inter Miami, deoarece cred că asta va completa moștenirea celui mai mare jucător din generația noastră, iar el va fi încântat de ambițiile noastre de a construi o echipă de talie mondială.
David și cu mine am muncit din greu, avem aspirații de a aduce cei mai buni jucători aici, iar Messi este un jucător incredibil, probabil cel mai bun fotbalist din toate timpurile", a declarat Mas pentru publicația Miami Herald, citat de Mirror.
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

Când ar urma să debuteze Messi la PSG

Lionel Messi a ajuns la PSG la începutul acestei luni, în ultimele săptămâni pregătindu-se pentru a-și recăpăta forma bună după vacanța din această vară. Fotbalistul de 34 de ani ar putea debuta în tricoul vicecampioanei Franței în următoarea etapă din Ligue 1, în partida cu Reims, programată pe 29 august.
La finalul partidei din a treia etapă a campionatului, antrenorul lui PSG, Mauricio Pochettino, a lăsat să se înțeleagă că argentinianul este pregătit să intre pe teren.
"A fost o săptămână foarte bună pentru Leo, săptămâna viitoare este lungă și, dacă totul merge bine, sperăm ca el să înceapă să facă parte din echipă. Trebuie să se alăture și jucătorii care au sosit mai târziu la club sau care nu s-au antrenat în pre-sezon, pentru a obține performanțe optime", a spus Pochettino.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Premier League
Un fost mare fotbalist, dezvăluiri inedite despre Ronaldo: "Ne era rușine să încercăm ce făcea el"
21/01/2022 LA 12:06
Ligue 1
PSG ar fi dat lovitura care îl poate întoarce pe Mbappe din drum! Anunțul presei din Spania
20/01/2022 LA 06:24