Deja calificată de pe primul loc în grupă, Barcelona a decis să îl protejeze pe Balonul de Aur în ultimul meci din Liga Campionilor. Inter are nevoie de victorie, pentru a merge mai departe în detrimentul lui Dortmund (cele două echipe sunt la egalitate de puncte, 7, cu nerazzurrii având rezultatele directe pozitive), iar italienii vor fi ajutaţi de o decizie luată de Valverde. Tehnicianul catalan a decis să îl odihnească pe cel mai bun jucător din lume, Lionel Messi, care nu va face deplasarea în Italia.
Catalanii vor merge pe Meazza cu doar 20 de jucători. Pe lângă Messi, Pique şi Sergi Roberto vor lipsi şi ei din lotul deplasat de Valverde.
Lotul Barcelonei pentru partida de pe Giuseppe Meazza
Fotbal
PSG, un nou meci dezamăgitor. Wijnaldum i-a salvat în prelungiri pe parizieni de la înfrângere
ACUM 4 ORE
Ter Stegen, Rakitic, Busquets, Todibo, Luis Suárez, Neto, Lenglet, Wage, Griezmann, Aleñá, De Jong, Arturo Vidal, Umtiti, Junior Firpo, Iñaki Peña, Carles Pérez, Riqui Puig, Ansu Fati, Araujo y Moré.
Finalul de an va fi dominat de El Clasico, amânat pentru 18 decembrie, astfel că Valverde vrea să aibă cei mai importanţi jucători cât mai odihniţi. În La Liga, Barcelona şi Real împart primul loc, cu 34 de etape după 16 runde.
Fotbal
Ronaldo nu a mai suportat să audă ce spune Cassano despre el și a făcut rost de numărul lui
ACUM 10 ORE
Fotbal
Cum s-a votat în fiecare țară la Balonul de Aur. Olandezii s-au răzbunat pe Messi
ACUM 18 ORE