Joi seară, Barcelona a anunțat că se va despărți de Lionel Messi, după ce negocierile pentru un nou contract au căzut. Ajuns la Barcelona la vârsta de 13 ani, argentinianul va părăsi clubul din Catalunia după 21 de ani.
Barcelona traversează o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere financiar, iar Joan Laporta, președintele de la Barcelona, a anunțat că atât clubul, cât și Messi, au dorit să continue împreună, dar acest lucru nu a fost posibil din cauza plafonului salarial impus de Liga Spaniolă de Fotbal.
Astăzi, de la ora 13, Lionel Messi va susține o conferință de presă, acolo unde este de așteptat să facă lumină în cazul plecării de la clubul la care a scris istorie.
World Cup Qualification CONMEBOL
Imagini groaznice în Ecuador-Brazilia! Cunha, făcut KO de o intrare criminală a portarului advers
ACUM 7 ORE

Messi, vizitat de foștii săi coechipieri

Cu o seară înainte de conferința de presă de pe Camp Nou, Lionel Messi a fost vizitat de mai mulți foști coechipieri precum Jordi Alba, Sergio Busquets, și Gerard Pique, dar și de Sergio Aguero, cel care a ajuns la Barcelona în această vară.
Argentinianul a venit de la Manchester City pentru a juca alături de Messi la Barcelona, dar acest lucru nu mai este posibil. Potrivit jurnaliștilor La Porteria, avocații lui Aguero ar verifica termenii din contract, pentru a afla în ce condiții s-ar putea despărți de Barcelona în această vară. Fostul atacant de la Manchester City este nemulțumit de plecarea lui Messi, deoarece conducerea catalanilor i-ar fi promis că va juca în compania lui Messi atunci când a acceptat să vină pe Camp Nou.
În ceea ce îl privește pe Messi, acesta este tot mai aproape de Paris, transferul acestuia fiind ca și făcut. Argentinianul în vârstă de 34 de ani ar urma să semneze un contract valabil pe doi ani cu opțiune de prelungire pe încă un an, iar salariul său ar urma să fie de 40 de milioane de euro pe sezon.
https://i.eurosport.com/2021/08/08/3198122.jpg
Premier League revine din 13 august la Eurosport și pe Eurosport Player.
Liga
Stadionul Barcelonei și-ar putea schimba denumirea! Catalanii, gata să accepte din motive financiare
ACUM 8 ORE
Bundesliga
Ce atacant din Premier League urmărește cu atenție Erling Haaland? "E cel mai bun din lume la asta"
ACUM 11 ORE