Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, a fost suspendat timp de trei luni din cauza acuzațiilor de corupție pe care starul Barcelonei le-a făcut la Copa America 2019, precizând că Brazilia ar fi favorizată să câștige competiția. În această perioadă, selecționerul Lionel Scaloni nu s-a putut baza pe Messi, iar superstarul argentinian a ratat trei partide amicale, contra lui Chile (0-0), Mexic (4-0) și Germania (2-2).
"Corupţia şi arbitrii nu i-au lăsat pe oameni să se bucure şi fotbalul a fost ruinat. Corupţia şi arbitrii nu ne-au lăsat să fim în finală. Trebuie spus adevărul. Brazilia campioană? Fără îndoială. Cred că toate jocurile sunt făcute pentru Brazilia. Să sperăm că arbitrii şi VAR-ul nu vor influenţa şi Peru va putea să joace, deoarece au echipă să o facă. Dar văd asta ca fiind dificil", a declarat Messi la acea vreme.

Lionel Scaloni spune că Messi va reveni în noiembrie

Liga
"Ar fi grozav să-și încheie cariera aici!" Dani Alves îl vrea pe Messi înapoi la Barcelona
ACUM 3 ORE
Întrebat duminică seara despre căpitanul Argentinei, selecționerul Lionel Scaloni a precizat că Messi va reveni în lotul naționalei luna viitoare: „Messi nu este aici din cauza suspendării. Sergio Aguero nu este aici pentru că se confruntă cu o problemă și nu s-a putut antrena la 100% la club. Cu siguranță amândoi vor fi aici luna viitoare”.
Argentina a câștigat în mod categoric meciul amical cu Ecuador, scor 6-1. În lipsa lui Messi, argentinienii nu au avut probleme cu Ecuador. Pentru echipa antrenată de Scaloni au înscris Alario (minutul 20), Espinoza (autogol, 27), Paredes (32), Pezzella (66), Dominiguez (82) și Ocampos (86). De partea cealaltă, Mena Delgado a înscris golul de onoare în minutul 49.
Fotbal
Messi și Lewandowski au votat diferit la gala FIFA Best! Alegerile inexplicabile ale argentinianului
IERI LA 11:19
Fotbal
Gala The Best FIFA Football Awards. Lewandowski, cel mai bun jucător al lumii în 2021
17/01/2022 LA 12:22