Luis Suarez mai are contract cu Barcelona până în vara lui 2021. Deși continuă să fie unul dintre cei mai buni atacanți din lume, uruguayanul va avea 34 de ani în acel moment iar discuțiile despre succesorul său au pornit deja. David Beckham intenționează să-l transfere la Inter Miami, însă există și varianta revenirii în țara natală pentru Suarez, la Nacional Montevideo.
Misiunea Barcelonei de a-l înlocui pe Luis Suarez este una extrem de dificilă în condițiile în care atacantul uruguayan a bătut o mulțime de recorduri după transferul de la Liverpool, înscriind 135 de goluri în 169 de partide de La Liga.

Lista posibililor înlocuitori

Premier League
Chelsea - Tottenham | Își ia Conte revanșa pentru eliminarea din FA Cup?
23/01/2022 LA 11:14
Marea țintă pentru înlocuirea lui Suarez este Kylian Mbappe. Transferul francezului ar necesita un efort financiar considerabil iar cei de la Real Madrid par mai bine poziționați pentru a-l aduce. În plus, PSG nu îl va ceda cu ușurință. Harry Kane este un alt nume important care ar putea fi țintit de Barcelona, scrie Forbes. Englezul are contract până în 2024 cu Tottenham și Barca ar trebui să investească o sumă importantă pentru Kane.
Marcus Rashford a fost un jucător aflat pe lista Barcei în ultima perioadă, însă și acesta are un contract pe o durată lungă. La fel și Roberto Firmino de la Liverpool, brazilianul fiind greu de transferat în condițiile în care este favoritul lui Jurgen Klopp iar echipa a reușit să câștige UEFA Champions League sezonul trecut.
Lautaro Martinez este numele menționat cel mai des în ultima perioadă, fiind un jucător apropiat la naționala Argentinei de Leo Messi. Suma de transfer ar fi mai mică decât în cazul celorlalți jucători menționați, având o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro.
Doi atacanți la care Barcelona este atentă având un început de sezon excelent sunt Donyell Malen de la PSV Eindhoven și Victor Osimhen de la Lille. Aceștia vor fi monitorizați în următorul an pentru a se stabili dacă pot să se ridice la valoarea necesară pentru a conduce atacul Barcelonei.
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11