Vineri seara, de la ora 21.00, pe Eurosport 2 puteți urmări avancronica acestei runde iar o jumătate de oră mai târziu dăm drumul transmisiunilor Live. Darmstadt vs FC Koln deschide etapa a 14-a: gazdele nu au nicio victorie în ultimele 5 etape și ocupă locul 12 în timp ce oaspeții sunt pe 8, cu 3 remize în ultimele 4 partide.
După victoriile cu Stuttgart cu Schalke, Bayern primește sâmbătă replica celor de la Hertha, formație cu un parcurs foarte bun în această parte de campionat. Formația din Berlin ocupă poziția a patra, fiind la doar un punct sub Wolfsburg, formația de pe locul 3. De partea cealaltă, bavarezii conduc autoritar ierarhia din Bundesliga, cu 37 de puncte, 8 peste Dortmund, echipă care joacă duminică pe Signal Iduna Park contra lui Stuttgart. Oaspeții sunt din nou la limita rămânerii în prima ligă: locul 16, unul care la final de sezon duce la baraj.
Etapa se încheie cu derby-ul Leverkusen vs Schalke, duminică de la 18.30. Cele două adversare au o linie de clasament aproape identică: ambele au adunat câte 20 de puncte, venite din 6 victorii, două remize și 5 eșecuri. Dacă Leverkusen (locul 6) a marcat 17 goluri, primind tot atâtea, Schalke (locul 7) a înscris tot de 17 ori, dar a primit 19 goluri.
Championship
Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League! Fulham, cea mai ofensivă echipă din Anglia
ACUM 26 MINUTE
Live pe Eurosport 2 din Bundesliga, etapa 14:
- Darmstadt vs FC Koln, vineri de la 21.30
- Bayern vs Hertha Berlin, sâmbătă de la 16.30
- Dortmund vs Stuttgart, duminică de la 16.30
- Leverkusen vs Schalke, duminică de la 18.30
Toate meciurile din Bundesliga se văd în direct online pe Player.
Serie A
3 cluburi tari din Europa, pe urmele lui Dybala! Cine se luptă pentru transferul argentinianului
ACUM O ORĂ
Liga
Real Madrid, all in pentru Haaland și Mbappe! Suma uriașă pregătită pentru cele două transferuri
ACUM O ORĂ