Născut pe 20 iunie 1978, Frank Lampard și-a făcut junioratul la West Ham (1994 -1995). A debutat în echipa mare a trupei din Estul Londrei în 1995 iar în următorii 6 ani a prins 148 de partide în care a marcat 24 de goluri. Asta în condițiile în care în primul an a evoluat sub formă de împrumut la Swansea. Cariera lui Lampard s-a schimbat complet în 2001, atunci când a semnat cu Chelsea.
Au urmat 13 ani de glorie pură, Frank devenind unul dintre cei mai buni mijlocași din lume. În cele 429 de jocuri când a îmbrăcat tricoul ”albaștrilor”, Lampard a marcat nu mai puțin de 147 de goluri. Sezonul trecut a prins 32 de partide sub comanda lui Manuel Pellegrini la Man. City, trupă pentru care a înscris de asemenea 6 goluri. Primul dintre acestea a fost reușit chiar în poarta lui Chelsea, într-un 1-1 pe Etihad.
În august 2014, Lampard s-a retras de la echipa națională a Angliei, tot cu cifre demne de invidiat: 109 selecții și 29 de goluri. Acum, mijlocașul de 37 de ani se pregătește de o nouă aventură, în Major League Soccer. Iar Eurosport 2 va transmite în direct meciul formației cu care Frank a semnat: FC New York City primește replica lui FC Toronto, duminică seara de la ora 22.00.
Premier League
Eriksen s-ar putea întoarce în Anglia! Englezii scriu că mai multe cluburi din Premier League îl vor
ACUM 4 ORE
Nu doar Frank Lampard a făcut pasul înspre MLS în această vară. Astfel, dacă până acum i-am putut urmări în transmisiunile Eurosport/ Eurosport 2 pe David Villa sau Kaka, de acum vom fi cu ochii și pe Steven Gerrard și Andrea Pirlo, doi fotbaliști care au făcut istorie la Liverpool respectiv Inter, Milan și Juventus.
Meciurile din Major League Soccer sunt transmise în direct pe Eurosport/ Eurosport 2 la fiecare sfârșit de săptămână. Partidele pot fi urmărite Live online pe Eurosport Player.
Premier League
Îl pierde Liverpool pe Mo Salah? Clubul, "nepregătit" pentru cerințele salariale ale egipteanului
ACUM 6 ORE
Africa Cup of Nations
Mo Salah ține Egipt în viață la Cupa Africii pe Națiuni. Nigeria s-a calificat în optimi
ACUM 13 ORE