Ultima etapă a sezonului regulat din Major League Soccer va desemna echipele care vor rămâne în lupta pentru trofeu. Astfel, după etapa cu numărul 34 vom afla care sunt cele 6 formații ale fiecărei conferințe care merg mai departe în play-off. Toate confruntările din Conferința de Est se joacă duminică seara de la ora 23.00, pentru ca de la ora 1.00 să dăm startul meciurilor din Conferința de Vest. Astfel, în afara celor două partide transmise în direct pe Eurosport, toate meciurile de duminică seara pot fi văzute online pe Player.
Situații similare în vârfurile ierarhiilor celor două conferințe: FC Dallas și New York Red Bulls au adunat câte 57 de puncte și au fiecare 6 puncte avans față de LA Galaxy respectiv DC United. Sunt echipele cu cele mai mari șanse la MLS CUP 2015, titlu care a fost câștigat anul trecut de LA Galaxy. Keane a decis acel meci în prelungiri, după ce primele 90 de minute ale confruntării cu New England Revolution s-au încheiat la egalitate, 1-1.
Seria transmisiunilor în direct de duminică seara începe cu duelul canadian dintre Montreal Impact și FC Toronto, adică locurile 5 respectiv 4 ale Conferinței de Est. Gazdele au strâns 48 de puncte în aceste 33 de etape în timp ce oaspeții au un punct mai mult: suficient însă pentru a nu ieși din top 6 la finalul sezonului regulat. După această partidă ne mutăm în Kansas pentru a vedea deținătoarea trofeului. LA Galaxy nu mai poate trece pe prima poziție însă poate să piardă locul secund: Vancouver Whitecaps și Portland Timbers au de recuperat un singur punct față de campioni.
Liga
Barcelona, victorie dramatică pe terenul lui Alaves! Catalanii s-au apropiat de locurile de UCL
ACUM 5 ORE
Live din Major League Soccer pe Eurosport, etapa 34:
- Montreal Impact vs FC Toronto, duminică de la 23.00
- Kansas City vs LA Galaxy, luni dimineața de la 1.00
Toate meciurile din MLS pot fi urmărite online pe Eurosport Player.
Serie A
Milan și Juventus, egal pentru Inter! Derby-ul etapei din Serie A a fost unul care a lăsat de dorit
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
ACUM 6 ORE