Liverpool a decis să redeschidă parțial baza de antrenament de la Melwood pentru a le permite jucătorilor să revină la antrenamente, anunță Telegraph.
O parte dintre jucători au profitat deja de această oportunitate. Activitățile permise sunt momentan restricționate: o oră de alergare pentru maxim 3 jucători în același timp.

Primul pas către revenire

Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 8 ORE
Cluburile din Premier League așteaptă decizia oficială a Guvernului de diminuare a măsurilor stării de urgențe ceea ce le-ar permite jucătorilor să se antreneze în condiții normale.
Până când această decizie va fi luată, cei de la Liverpool au decis să permită jucătorilor să se pregătească la baza de antrenament. Staff-ul tehnic nu a fost prezent, ci doar un membru al departamentului medical care a monitorizat de la distanță ședința de pregătire. Câte 3 jucători au alergat câte o oră la baza de la Melwood.
Momentan, cei de la Liverpool nu au redeschis în totalitate baza de antrenament, permițând jucătorilor doar accesul la terenul de antrenament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48