Liverpool a decis să redeschidă parțial baza de antrenament de la Melwood pentru a le permite jucătorilor să revină la antrenamente, anunță Telegraph.
O parte dintre jucători au profitat deja de această oportunitate. Activitățile permise sunt momentan restricționate: o oră de alergare pentru maxim 3 jucători în același timp.

Primul pas către revenire

Premier League
Jurgen Klopp vrea să dea lovitura vara viitoare! Ce super fotbalist își dorește la Liverpool
ACUM 7 ORE
Cluburile din Premier League așteaptă decizia oficială a Guvernului de diminuare a măsurilor stării de urgențe ceea ce le-ar permite jucătorilor să se antreneze în condiții normale.
Până când această decizie va fi luată, cei de la Liverpool au decis să permită jucătorilor să se pregătească la baza de antrenament. Staff-ul tehnic nu a fost prezent, ci doar un membru al departamentului medical care a monitorizat de la distanță ședința de pregătire. Câte 3 jucători au alergat câte o oră la baza de la Melwood.
Momentan, cei de la Liverpool nu au redeschis în totalitate baza de antrenament, permițând jucătorilor doar accesul la terenul de antrenament.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Liga Campionilor UEFA
Efectul Brugge! Nu mai este PSG principala favorită a caselor de pariuri la câștigarea UCL
ACUM 9 ORE
Premier League
"Ce nebunie: am mai multe picioare decât United trofee în ultimii 8 ani". Derapaj pentru Elliott
IERI LA 13:27