Liverpool a sărbătorit al 19-lea titlu din istorie și primul după 30 de ani, în liniște, în contextul în care "cormoranii" au devenit campioni grație înfrângerii lui City la Chelsea. Nici fanii nu au putut să se bucure, din cauza regulilor de distanțare socială, astfel că toată sărbătoarea s-a mutat pe rețelele de socializare.
Acolo unde Jamie Carragher i-a făcut o surpriză bunului său prieten, Gary Neville. Fostul fundaș central de pe Anfield a postat o imagine photoshopată în care unul dintre fotbaliștii legendari ai lui United e îmbrăcat în tricoul marii rivale și se pregătește să deschidă o șampanie. Iar mimica lui Neville spune totul despre "bucuria" trăită în aceste momente.
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839323.jpg
Ligue 1
Mbappe i s-a destăinuit lui Ander Herrera, în august: "Rămân aici, frate, rămân!"
17/09/2021 LA 15:40

Neville a pariat că United ia titlul înaintea lui Liverpool

Acum un an, Gary Neville era convins că Liverpool nu va cuceri titlul prea curând, după ce băieții lui Klopp cedaseră un avans de 10 puncte în fața lui City. Fostul mare fundaș dreapta era convins că Salah&Co vor fi cu moralul la pământ după ce au ratat o asemenea oportunitate și se aștepta la un recul, mai ales că trupa lui Klopp venea după un sezon fantastic, în care a cucerit Champions League. Mai mult, Neville anticipa în vara lui 2019 că United, care e într-o criză prelungită de 7 ani, de la plecarea lui Ferguson, va câștiga un nou titlu înaintea lui Liverpool. Rezultatul? Cu șapte etape înainte de finalul stagiunii 2019-2020, "cormoranii" sunt deja campioni și au un avans de 37 de puncte față de "diavoli".
Ulterior, văzând că Liverpool merge "ceas" în Premier League, Gary Neville a recunoscut că a greșit în pronosticul său și chiar i-a spus lui Carragher că pe viitor va fi mult mai rezervat când va pronostica ceva.
"Mi-a spus că se duce în Papua Noua Guinee, că a vorbit cu Emma (n.r. soția sa) și s-au interesat deja de zboruri", a dezvăluit de curând Carragher, cu umor, despre bunul său prieten. Acesta era extrem de stânjenit de faptul că a anticipat declinul lui Liverpool, iar echipa câștigă titlul la pas.

Programul transmisiunilor din FA Cup

https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839287.jpg
Premier League
Lukaku poate fi oprit într-un singur mod: "L-aș lovi, i-aș șopti mizerii la ureche"
17/09/2021 LA 14:53
Premier League
Carragher nu crede în Ronaldo la United: "Creează tot atâtea probleme câte rezolvă"
17/09/2021 LA 12:31