Venirea lui Tuchel la Chelsea părea să însemne un boost formidabil pentru Pulisic, care a dat randament fantastic sub comanda tehnicianului, la Dortmund. Dar Pulisic nu a prins nici măcar un meci ca titular în campionat de la schimbarea lui Lampard, iar frustrarea lui a devenit tot mai mare.
"Ghinionul lui Pulisic e că îl știu de la Dortmund și știu ce impact poate să aibă în joc, dacă intră pe final. Atunci dă cel mai bun randament, când adversarii sunt obosiți și el își poate pune în valoare viteza fantastică", a explicat Tuchel, după partida cu Everton, când "Captain America" a intrat în ultimele minute.
Cum Abramovich încă visează la Haaland, deși norvegianul nu pare deloc convins de oportunitatea unui transfer la Chelsea, echipa de pe Stamford Bridge trebuie să respecte fair-playul financiar și să renunțe la anumiți jucători. Șansele ca Pulisic să fie titular constant par destul de mici, mai ales cu istoricul accidentărilor sale. Hudson Odoi, care a devenit printre preferații lui Tuchel, Kai Havertz, Mason Mount, Ziyech și, mai nou, Timo Werner sunt toți variante pentru linia din spatele vârfului împins. Ca atare, Tuchel are o mulțime de soluții, iar plecarea lui Pulisic nu ar fi o pierdere atât de grea.
Fotbal
11 antrenori mari care stau pe bară în așteptarea unui contract
25/09/2022 LA 08:44

Liverpool, favorită să îl transfere pe Pulisic

Destinația probabilă e, potrivit Daily Mail, Liverpool. Klopp are nevoie de întăriri în ofensivă, în contextul în care Mane și Salah au avut un randament atât de slab stagiunea asta. În contextul accidentării lui Diogo Jota, cei doi au fost nevoiți să joace meci de meci și oboseala și-a spus cuvântul. Mai mult, unul dintre cei doi africani ar putea pleca în vară, iar Pulisic pare o variantă ideală pentru un transfer. Americanul are 22 de ani și un talent enorm, astfel că dacă stă departe de accidentări cu siguranță poate fi un fotbalist de mare viitor.
De notat că de Pulisic s-a mai interesat, potrivit sursei citate, și Bayern, însă fotbalistul ar prefera Liverpool, considerând că are șanse mai mari să se impună. Liverpool ar trebui să plătească pentru mutare 60 de milioane de euro, Chelsea dorind astfel să își amortizeze investiția.
Transferat în iarna lui 2019, yankeul a rămas la Borussia Dortmund până la finalul stagiunii. Odată sosit pe Stamford Bridge, părea să fie un om cheie în noul proiect, dar, după 4 meciuri în care a jucat, a devenit rezervă de lux. Când s-a impus din nou printre titulari, având cifre excelente, a avut ghinionul să se accidenteze și de atunci nu a mai fost în niciun moment senator de drept, fie că pe banca tehnică s-a aflat Lampard sau Tuchel.
"Vreau să joc cât mai multe minute, acesta este scopul meu. E greu pentru mine acum, dar trebuie să continuu să învăț. E frustrant că nu sunt titular", spunea Pulisic înainte să își facă loc în primul "11" al lui Chelsea, sezonul trecut.
Meciurile din Premier League de pe Eurosport vă sunt oferite de Superbet.
Bundesliga
Ce planuri au șefii lui Bayern cu Nagelsmann, după înfrângerea de la Augsburg! Posibilul înlocuitor
18/09/2022 LA 16:35
Premier League
Boehly a vorbit în premieră despre demiterea lui Tuchel:"Nu a fost vorba despre eșecul de la Zagreb"
13/09/2022 LA 19:19