Sferturile de finală vor avea loc în săptămâna care începe 16 decembrie. Rămâne de văzut însă când se va juca de fapt meciul dintre Aston Villa și Liverpool. Echipa lui Klopp se va afla în acea perioadă în Qatar pentru a participa la Campionatul Mondial al Cluburilor și se ia în considerare amânarea acestui meci pentru ianuarie.
Jurgen Klopp a amenințat deja că Liverpool se va retrage din competiție dacă nu se va găsi o dată potrivită pentru a reprograma partida. Germanul nu dorește ca echipa să aibă un program și mai complicat față de cum este deja în perioada sărbătorilor.
Liverpool va întâlni mai întâi Aston Villa în Premier League, sâmbătă de la 17:00, un meci transmis în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Cum va arăta Manchester City în sezonul viitor și ce impact va avea transferul lui Haaland
ACUM 7 ORE
Manchester United, care a eliminat miercuri seară pe Chelsea după o victorie cu 2-1 pe Stamford Bridge, va primi pe Colchester pe Old Trafford, o echipă din League Two, a patra divizie valorică în Anglia.
Campioana Manchester City se va deplasa la Oxford, echipă din liga a treia, după ce a eliminat fără probleme pe Southampton.

Sferturile de finală

Aston Villa – Liverpool
Oxford – Manchester City
Manchester United – Colchester
Everton – Leicester City
Liga
Ce opțiuni mai are Real Madrid pentru postul de atacant după ce a rămas fără Mbappe și Haaland
ACUM 14 ORE
Liga Campionilor UEFA
Benzema, după ce Mbappe a refuzat Real Madrid: "Nu e momentul să vorbim despre lucruri mărunte"
ACUM 15 ORE