Sferturile de finală vor avea loc în săptămâna care începe 16 decembrie. Rămâne de văzut însă când se va juca de fapt meciul dintre Aston Villa și Liverpool. Echipa lui Klopp se va afla în acea perioadă în Qatar pentru a participa la Campionatul Mondial al Cluburilor și se ia în considerare amânarea acestui meci pentru ianuarie.
Jurgen Klopp a amenințat deja că Liverpool se va retrage din competiție dacă nu se va găsi o dată potrivită pentru a reprograma partida. Germanul nu dorește ca echipa să aibă un program și mai complicat față de cum este deja în perioada sărbătorilor.
Liverpool va întâlni mai întâi Aston Villa în Premier League, sâmbătă de la 17:00, un meci transmis în direct pe Eurosport 1.
Premier League
Sir Alex Ferguson, despre revenirea lui Cristiano Ronaldo la United: "A venit, a jucat, a cucerit"
ACUM 5 MINUTE
Manchester United, care a eliminat miercuri seară pe Chelsea după o victorie cu 2-1 pe Stamford Bridge, va primi pe Colchester pe Old Trafford, o echipă din League Two, a patra divizie valorică în Anglia.
Campioana Manchester City se va deplasa la Oxford, echipă din liga a treia, după ce a eliminat fără probleme pe Southampton.

Sferturile de finală

Aston Villa – Liverpool
Oxford – Manchester City
Manchester United – Colchester
Everton – Leicester City
Premier League
Manchester United îi caută partener de atac lui Cristiano Ronaldo și a găsit soluția la FC Barcelona
ACUM 32 MINUTE
Liga Campionilor UEFA
Pochettino, două decizii super importante înainte de "finala" cu City. Ce a hotărât
ACUM O ORĂ