"Acest titlu e și pentru tine, Stevie", a spus tehnicianul "cormoranilor", după ce Chelsea a învins-o pe City, 2-1, trimițând titlul pe Anfield după o pauză de 30 de ani.
Gerrard este probabil cel mai mare fotbalist din istorie care nu a reușit să câștige un titlu. 453 de meciuri, 101 goluri, Cupa și Supercupa Angliei în 2001 și 2006, Cupa Ligii în 2001, 2003 și 2012, Cupa UEFA în 2001, UEFA Champions League în 2005, Supercupa Europei în 2001 și 2005 sunt doar cele mai importante borne ale unei cariere de excepție. Dar, poate cel mai important pentru fanii "cormoranilor" e fidelitatea de care Stevie G a dat dovadă, de-a lungul timpului: 18 ani sub culorile Liverpool și mai ales faptul că a ales mereu cu sufletul și a rămas pe Anfield, deși a avut nenumărate oferte de a pleca la echipe mai importante pe bani mult mai mulți.
Toate acestea l-au transformat pe Gerrard în cel mai important și iubit jucător din istoria acestei echipe. Cu o carieră fabuloasă în spate, marele regret al simbolului lui Liverpool rămâne faptul că nu a ridicat deasupra capului nici un trofeu Premier League. A fost foarte aproape în 2014, când echipa era în frunte cu câteva etape înainte de final, dar a venit acel moment blestemat din meciul cu Chelsea, când chiar el a comis o gafă uriașă, de la care a plecat declinul acelui final de sezon în care Liverpool a ratat titlul la mustață în detrimentul celor de la Manchester City. Acum, satisfacția tehnicianul lui Rangers este enormă, acesta fiind cu sufletul alături de băieții lui Klopp.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
"Felicitări Liverpool pentru câștigarea Premier League. O performanță incredibilă din partea unui grup de jucători fantastici, conduși de un manager de clasă mondială. În cele din urmă, acest titlu este și al fanilor care așteaptă de 30 de ani un campionat. Trofeul e al lor în primul rând! Să înceapă petrecerea", a scris Gerrard pe Instagram.

Fanii lui Liverpool au declanșat fiesta după câștigarea titlului

Fanii lui Liverpool au declanșat fiesta în oraș, chiar dacă Jurgen Klopp le-a spus că acesta este un titlu care trebuie sărbătorit cu inima și cu sufletul, fără a ieși în stradă.
Bucuria și așteptarea au fost prea mari, astfel că suporterii "cormoranilor" au ținut să celebreze în consecință, chiar dacă asta a însemnat să nu respecte regulile de distanțare socială.
Premier League continuă în acest weekend, când în Anglia se joacă și FA Cup. Programul transmisiunilor, pe canalele Eurosport, este următorul:
https://i.eurosport.com/2020/06/26/2839287.jpg
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
23/01/2022 LA 07:06
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
19/01/2022 LA 05:08