Fanii lui Liverpool au primit o veste cruntă. Peter Robinson, fost secretar general și director executiv pe Anfield, a murit la vârsta de 86 de ani. Robinson a fost o figură cheie la Liverpool timp de 35 de ani, din 1965 până în 2000.
"Preferând întotdeauna să evite lumina reflectoarelor, Robinson a fost totuși unul dintre cei mai respectați și admirați oameni din fotbal. Robinson a oferit un sprijin neprețuit oamenilor din club și a construit în jurul tuturor managerilor alături de care a lucrat, de la Bill Shankly până la Gerard Houllier.
A creat un mediu care a ajutat la obținerea unui succes copleșitor, transformând-o pe Liverpool într-o forță dominantă și o mașină de strângere de trofee, mai întâi pe plan intern și apoi și pe plan european.
Ligue 1
Meci magic al lui Mbappe, imediat după ce a semnat prelungirea cu PSG
ACUM 5 ORE
Gândurile tuturor celor de la Liverpool FC se îndreaptă acum către familia și prietenii lui în acest moment dificil", s-a arătat în comunicatul celor de la Liverpool.
Citește și:

Liverpool depânge moartea lui Peter Robinson

După ce a avut mai multe funcții în cadrul clubului începând cu 1965, Robinson a fost director executiv din 1992 până în 2000. În cei 35 de ani petrecuți la clubul Liverpool, a contribuit la cucerirea a 29 de trofee majore, inclusiv 12 titluri în Anglia și patru cupe europene.
"Peter Robinson a fost unul dintre cei mai importanți oameni din istoria lui Liverpool, omul din culise care a creat climatul necesar performanței. Cunoscut de toată lumea din jurul lui Liverpool ca "PBR", Robinson a fost administratorul desăvârșit și mintea lucidă de la club, o personalitate care și-a dedicat viața lui Liverpool și era pregătit să lucreze la orice oră din zi sau din noapte pentru a se asigura că succesul este obținut și menținut.", au scris jurnaliștii de la BBC despre regretatul conducător.
Premier League
Miza uriașă a ultimei etape din Premier League. Pe lângă titlu, se joacă locul 4 și retrogradarea
ACUM 6 ORE
Ligue 1
OFICIAL - Mbappe a semnat un nou contract cu PSG. Anunțul starului francez
ACUM 6 ORE