Jurgen Klopp caută întăriri în ofensivă, după ce Lallana și Shaqiri nu vor mai rămâne pe Anfield, urmând a da curs unor noi provocări în carieră. Marele pariu al staff-ului tehnic al "cormoranilor" este Timo Werner, dar se discută inclusiv de varianta Jadon Sancho.
Totuși, până la un transfer cu un asemenea impact, Klopp a identificat un fotbalist interesant, care poate să crească. Presa engleză anunță că viitoarea campioană a Angliei e în cursa pentru iordanianul Musa-Al Tamari, fotbalist care a atras atenția multor cluburi mari de pe "bătrânul continent". Manchester City, Borussia Dortmund, Atalanta sau Lille s-au interesat de Al Tamari, dar în acest moment Liverpool pare să fie în pole-position pentru a obține semnătura mijlocașului ofensiv.
Al Tamari evoluează în Cipru, la Apoel Nicosia, iar prețul lui e unul destul de piperat, judecând după țara de proveniență: 13 milioane de lire. Totuși, la nivelul fotbalului din Vest, această sumă nu ridică mari probleme, mai ales că mulți specialiști îi anticipează un viitor interesant iordanianului.
Fotbal
Abramovich, gata de cea mai mare nebunie: un sfert de miliard de euro pentru transferuri "la pachet"
ACUM 19 ORE
Comparat în trecut cu Messi, Al Tamari este extrem de rapid. Cu centrul de greutate destul de jos, el pare să se completeze excelent ca stil de joc cu Mane și Salah, doar că îi va fi greu să își găsească un loc în primul "11" al lui Liverpool. Ca și Minamino, adus în iarnă de la Salzburg, Al Tamari ar putea să fie o variantă în viitor pentru Liverpool, pentru început urmând a fi o variantă doar pentru competițiile mai puțin importante (Cupa Ligii sau Cupa Angliei).
3 goluri și 9 assisturi are în acest sezon Al-Tamari, fiind un jucător care reușește să își pună foarte bine în valoare coechipierii. La nivel internațional, a marcat 7 goluri în 32 de partide pentru Iordania.
Premier League
Klopp e gata de un transfer genial! Ia de la o rivală un fotbalist de titlu, pe o sumă simbolică
ACUM 21 ORE
Premier League
Ce trebuie să îndrepte Jurgen Klopp după egalul cu Brentford și decizia "ciudată” luată în acest joc
IERI LA 10:03