Transferat în vara lui 2019 de la Las Palmas pentru 5 milioane de euro, mijlocașul iberic a rămas încă un an sub formă de împrumut la formația din Insulele Canare. La începutul acestui sezon a ajuns în cele din urmă pe Camp Nou și a impresionat, devenind o prezență constantă în primul "11" al lui Koeman. Imediat, conducătorii blaugrana s-au grăbit să îi pună o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro, dar nu au reușit să îi prelungească înțelegerea, scadentă în 2022.

Klopp e încântat de Pedri și îl vrea la Liverpool

De acest lucru vrea să profite Liverpool, anunță Mundo Deportivo, Klopp fiind convins că spaniolul se poate transforma într-unul dintre cei mai buni din lume. Comparat deja cu Iniesta, jucătorul de 18 ani are calități impresionante, dar nu e încă la fel de constant pe parcursul unui meci. Totuși, potențialul lui e enorm, astfel că multe formații vor să profite de situația contractuală. Se pare că și Guardiola e un fan al fotbalistului, doar că Pep a evitat în ultimul timp să aducă fotbaliști de la fosta echipă.
Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
ACUM 10 ORE
Laporta știe cât de important e să îi prelungească înțelegerea lui Pedri, neluând în calcul în vreun fel să îl transfere. Totuși, dacă părțile nu se vor pune de acord în curând privind un nou contract, s-ar putea să asistăm la o nouă telenovelă, până în vara viitoare, când vom ști cu siguranță dacă demersul lui Liverpool are sau nu sorți de izbândă.
"Joan Laporta, președintele FC Barcelona , și-a arătat deja admirația față de Pedri în mai multe rânduri. Deocamdată, Laporta are însă alte priorități pe masă, precum reînnoirea lui Messi și căutarea de finanțe care să-i permită să aibă lichidități pentru următoarele luni, când vrea să transfere jucătorii aflați pe lista sa", notează sursa citată, care mai punctează că interesul lui Liverpool ar putea să facă din subiectul Pedri prioritate "0" pentru noua conducere de pe Camp Nou.
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 18 ORE
Premier League
Posibilă lovitură cruntă pentru United! Bruno Fernandes, incert pentru derbyul Angliei, cu Liverpool
ACUM 19 ORE