Transferat în vara lui 2019 de la Las Palmas pentru 5 milioane de euro, mijlocașul iberic a rămas încă un an sub formă de împrumut la formația din Insulele Canare. La începutul acestui sezon a ajuns în cele din urmă pe Camp Nou și a impresionat, devenind o prezență constantă în primul "11" al lui Koeman. Imediat, conducătorii blaugrana s-au grăbit să îi pună o clauză de reziliere de 400 de milioane de euro, dar nu au reușit să îi prelungească înțelegerea, scadentă în 2022.

Klopp e încântat de Pedri și îl vrea la Liverpool

De acest lucru vrea să profite Liverpool, anunță Mundo Deportivo, Klopp fiind convins că spaniolul se poate transforma într-unul dintre cei mai buni din lume. Comparat deja cu Iniesta, jucătorul de 18 ani are calități impresionante, dar nu e încă la fel de constant pe parcursul unui meci. Totuși, potențialul lui e enorm, astfel că multe formații vor să profite de situația contractuală. Se pare că și Guardiola e un fan al fotbalistului, doar că Pep a evitat în ultimul timp să aducă fotbaliști de la fosta echipă.
Premier League
Scouterii lui Liverpool, pe urmele unui star de la Cupa Mondială! Klopp, mare fan al fotbalistului
28/11/2022 LA 14:38
Laporta știe cât de important e să îi prelungească înțelegerea lui Pedri, neluând în calcul în vreun fel să îl transfere. Totuși, dacă părțile nu se vor pune de acord în curând privind un nou contract, s-ar putea să asistăm la o nouă telenovelă, până în vara viitoare, când vom ști cu siguranță dacă demersul lui Liverpool are sau nu sorți de izbândă.
"Joan Laporta, președintele FC Barcelona , și-a arătat deja admirația față de Pedri în mai multe rânduri. Deocamdată, Laporta are însă alte priorități pe masă, precum reînnoirea lui Messi și căutarea de finanțe care să-i permită să aibă lichidități pentru următoarele luni, când vrea să transfere jucătorii aflați pe lista sa", notează sursa citată, care mai punctează că interesul lui Liverpool ar putea să facă din subiectul Pedri prioritate "0" pentru noua conducere de pe Camp Nou.
Fotbal
Reacția amuzantă a lui Guardiola când a aflat data duelului cu Liverpool din optimile Carabao Cup
11/11/2022 LA 17:14
Premier League
Klopp a dezvăluit "una dintre cele mai mari greșeli din viața sa". Ce transfer a ratat neamțul
09/11/2022 LA 16:02