Imediat după ce mai multe campionate din Europa au fost amânate, precum și sezonul curent din Champions League și Europa League, în presa internațională a început să se discute despre posibilitatea ca Liverpool să fie încoronată campioană în Premier League încă de pe acum, iar restul sezonului să nu se mai dispute.
Ceferin a lămurit incertitudinea din presă și a confirmat că UEFA nu va încuraja vreodată o astfel de decizie. Mai mult, președintele UEFA consideră că toate campioantele ar trebui încheiat pe teren, în mod obișnuit, imediat când autoritățile vor permite acest lucru.
"Am auzit mai multe știri false potrivit cărora UEFA ar fi sfătuit ligile să încheie sezonul acum și să decidă drept campioană echipa aflată pe primul loc, la momentul actual. Acest lucru este total fals. Obiectivul nostru este ca sezonul să fie încheiat pe teren, în toate campionatele. Nu recomandăm niciunei ligi să acorde în această perioadă titlul de campioană.", a spus Aleksander Ceferin, președintele UEFA.
Cupa Mondială FIFA
Szczesny a dezvăluit cum și-a dat seama unde va trage Messi din penalty! Pontul oferit altor portari
ACUM 8 MINUTE
Sezonul curent din Premier League a fost suspendat până pe 4 aprilie, ca urmare a pandemiei de Covid-19. UEFA a decis că toate campionatele din Europa vor trebui încheiate până cel târziu la data de 30 iunie.
https://i.eurosport.com/2019/06/08/2609983.jpg

Campionatul European, amânat pentru 2021

Tot la ședința de ieri, UEFA a anunțat amânarea Euro 2020 cu un an. Turneul final organizat în 12 țări nu se va mai disputa în perioada iunie - iulie 2020, ci un an mai târziu, pentru ca ligile interne, UEFA Champions League și Europa League să se poată finaliza.
"Suntem la conducerea unui sport pentru care un număr mare de oameni trăiește cu sufletul la gură și care acum a fost oprit de un oponent invizibil și care se mișcă rapid. În asemenea momente este important să avem parte de responsabilitate, unitate, solidaritate și altruism din partea comunității fotbalistice.", a mai declarat Aleksander Ceferin.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Nicolae Stanciu, tot mai aproape de revenirea în Europa: "Suntem în contact cu el tot timpul"
ACUM O ORĂ
Fotbal
Ole Gunnar Solskjaer este pregătit să revină! Ce a făcut norvegianul în ultimele 12 luni
ACUM O ORĂ