Jurgen Klopp a confirmat faptul că Liverpool se pregătește să-l trimită sub formă de împrumut la un alt club pe tânărul atacant englez, Rhian Brewster. Acest lucru ar obliga-o pe Liverpool să cumpere un alt atacant!
Klopp dorește ca Brewster să evolueaze constant în a doua jumătate a sezonului. În actuala stagiune, el a jucat doar în cele 2 partide din Cupa Ligii Angliei cu MK Dons și Arsenal. Brewster a revenit la începutul anului după o accidentare gravă care l-a ținut departe de gazon aproape un an.
Da, (ar trebui să aduce un alt atacant) va trebui să vedem ce va fi. Nu putem să renunțăm pur și simplu la jucători trimițându-i sub formă de împrumut, trebuie să construim o echipă. Nu putem doar să trimitem jucători sub formă de împrumut pentru că e mai bine pentru ei, trebuie să luăm în considerare ambele situații, a lor și a noastră. Până la urmă, căutăm varianta ideală. Uneori funcționează, uneori nu
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Dacă îl împrumutăm pe Rhian, 100% trebuie să fie clubul potrivit. Cu toții au făcut progrese aici fără să joace în fiecare etapă în Championship. Progresul lui Rhian a fost întârziat de accidentarea serioasă pe care a avut-o. Nu a fost luată încă o decizie
Leeds United este unul dintre cluburile interesate de împrumutul lui Brewster. Corespondentul pentru FC Liverpool al celor de la Daily Mail, David Maddock, susține că Jurgen Klopp va face un transfer important în iarnă: "Puteți să vă așteptați la un transfer. Cred că vor fi 2 transferuri majore, unul în iarnă și unul în vară. Vor păstra modelul de a găsi jucători între 19 și 24 de ani cu potențial. Vor costa însă destul de mult".

Cum vor juca 4 jucători și în Cupa Ligii, și la CM al Cluburilor

Liverpool va juca pe 17 decembrie în Cupa Ligii cu Aston Villa și pe 18 decembrie la Campionatul Mondial al Cluburilor în semifinale. Anunțați în lotul pentru turneul din Qatar, puștii Brewster, Jones, Elliott și Williams vor fi titulari în partida cu Aston Villa, pentru ca apoi să facă deplasarea spre Qatar. Ei se vor afla în tribune la partida din semifinală, putând să joace apoi în marea finală.

Premier League este transmis în exclusivitate în România de Eurosport. Emisiunea Premier League Show, produsă de către Eurosport România, are loc în fiecare sâmbătă și duminică înaintea partidelor din Premier League.

Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53
Fotbal
Absențele lui Salah și Mane, resimțite pentru Liverpool în egalul cu Arsenal din Cupa Ligii Angliei
14/01/2022 LA 15:25