Azi, Liverpool va căuta să obțină un scor de calificare în returul cu Real Madrid, după ce formația lui Zidane s-a impus cu 3-1 în tur. Supărat la conferința de presă de după partida de acum o săptămână, Klopp s-a arătat deranjat că un sfert de finală de Champions League s-a jucat pe arena Di Stefano. Stadionul de la complexul de pregătire al Realului din Valdebebas are o capacitate de doar 6000 de locuri, iar tehnicianul german a lăsat de înțeles că oaspeții au senzația unei partide de pregătire, afectându-i un astfel de cadru din punct de vedere al concentrării.
"Acesta e un teren de antrenament. E ca și cum am merge să jucăm împotriva lui Manchester United și am evolua pe terenul lor de antrenament. Măcar Anfield e un stadion adevărat și acest lucru va fi de bun augur pentru noi", a spus Klopp acum o săptămână.

Liverpool - Real Madrid Champions League | Klopp, noi precizări despre arena "Di Stefano"

Premier League
Noi înțepături înaintea derby-ului cu Liverpool! "Nu va fi niciodată ca Klopp, Guardiola sau Tuchel"
ACUM 10 ORE
Klopp consideră că s-a creat prea mare tam-tam în jurul subiectului, el nedorind să atace sau să fie lipsit de respect. A vrut doar să puncteze că o echipă cu istoria lui Real Madrid e nefiresc să joace în cea mai importantă competiție inter cluburi din lume pe un stadion atât de mic.
"Nu am vrut să fiu lipsit de respect. Dacă ei consideră că pe acea arenă trebuie să evolueze în Champions League, eu sunt ok. Știu în ce situație sunt cu Santiago Bernabeu, dar să creezi o întreagă poveste din acea remarcă a mea mi se pare o glumă", a spus Klopp, la conferința de presă de dinainte de meciul retur, de pe Anfield.
După remarcile de săptămâna trecută, Eleven Force care a construit stadionul "Di Stefano" i-a trimis tehnicianului lui Liverpool o machetă 3D a arenei, ca un răspuns ironic la declarațiile neamțului.
Liverpool - Real Madrid (1-3 în tur) se joacă azi de la 22:00 și poate fi urmărit în format LIVE-BLOG pe eurosport.ro.
Premier League
Gerrard a răspuns în 11 cuvinte interesului lui Newcastle pentru el
ACUM 18 ORE
Premier League
Posibilă lovitură cruntă pentru United! Bruno Fernandes, incert pentru derbyul Angliei, cu Liverpool
ACUM 19 ORE