Liderul invincibiul din Premier League este cu ochii pe Werner de mult timp. Neamțul este considerat perfect pentru stilul de joc pe care Jurgen Klopp l-a implementat la Liverpool.
Tehnicianul german l-a vrut din vara trecută, dar jucătorul a ales să rămână la Leipzig, considerând că are nevoie să se maturizeze înainte de a merge la unul dintre cele mai mari cluburi din lume. Acum, trupa de pe Anfield a făcut o ofertă de 60 de milioane de euro, iar jurnaliștii din Germania și Anglia au susținut că părțile sunt aproape de a bate palma. Lucru corect, judecând după declarația dată de vârf la capătul partidei Spurs - Leipzig 0-1. Golgheterul nemților a marcat golul câștigător, din penalty, apoi nu a refuzat să vorbească despre interesul "cormoranilor".
"Liverpool este în acest moment cea mai bună echipă din lume. Când o astfel de echipă se interesează de tine, nu poți fi altfel decât mândru. E o plăcere. Dar știu că acolo sunt o mulțime de jucători grozavi, trebuie să îmi îmbunătățesc jocul pentru a evolua la un astfel de nivel", a spus Timo Werner, potrivit ViasportFotball.
Premier League
Klopp a găsit soluția ideală dacă îl ratează pe Bellingham! Jucătorul pe care îl vrea pe Anfield
ACUM 17 ORE
Klopp îl admiră pe Timo Werner
Bayern a fost favorită să-l transfere vara trecută pe Werner, însă campioana Germaniei a decis să nu facă o ofertă în speranța că-l va aduce liber de contract. Werner a fost dezămăgit de această decizie, astfel că nu își dorește să meargă la alt club german iar Premier League este destinația preferată.
Jurgen Klopp este unul dintre marii admiratori ai lui Werner iar acesta este mai încrezător ca în trecut că ar putea să se lupte pentru un loc de titular cu cei 3 jucători importanți din atacul lui Liverpool: Mane, Salah și Firmino.
Transferul poate fi rezolvat cu ușurință și datorită relațiilor excelente dintre cele două cluburi după transferul lui Naby Keita din vara lui 2017 când Liverpool a cumpărat jucătorul și l-a mai lăsat un an la Leipzig.
20 de goluri în 22 de partide a reușit Werner în Bundesliga în acest sezon, pasând decisiv de 6 ori. În Champions League are 4 goluri în 7 partide.
În vârstă de 23 de ani, Werner este la bază vârf de careu, dar e un jucător polivalent, care poate evolua și în ambele benzi. Ca atare, va avea o serie de oportunități de a juca pentru Liverpool, chiar dacă la o primă vedere trioul Salah-Firmino-Mane e punct fix în angrenajul "cormoranilor".
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, insa ele se regasesc in continuare la principalii operatori de pe piata. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gafa uriașă făcută de Liverpool: "Printre cele mai rele decizii din istorie! L-au dat pe un ceai"
IERI LA 08:56
Liga Campionilor UEFA
Jurgen Klopp sare în apărarea jucătorilor săi: "Până și Ronaldo și Messi își pierd încrederea"
IERI LA 15:34