Potrivit publicației spaniole Defensa Central, Real Madrid și Liverpool sunt în cursă directă pentru semnătura mijlocașului Ryan Gravenberch la Ajax. Este puțin probabil ca tânărul minune olandez de 19 ani să semneze un nou contract cu Ajax, iar "cormoranii" sunt pregătiți să facă o ofertă de 50 de milioane de euro pentru a-l aduce pe Anfield vara viitoare.
Format la Jong Ajax ca mijlocaș central ofensiv, acesta a fost jucat la prima echipă de către ten Hag, ca închizător ori mijlocaș box to box. La 19 ani are o înălțime de 1,90m, constituție fizică ce îl ajută să câștige cu lejeritate duelurile unu la unu. Acum, un pilon principal la mijlocul terenului pentru Ajax, tânărul de 19 ani a bifat deja 86 de apariții, în timp ce a contribuit cu zece goluri și zece pase decisive.
https://i.eurosport.com/2021/12/14/3271732.jpg
Bundesliga
Bayern a rezolvat primul transfer pentru sezonul 2022/23! Sportivul a efectuat deja vizita medicală
06/05/2022 LA 12:01

Liverpool și Real Madrid, duel direct pentru semnătura lui Ryan Gravenberch

În plus, Gravenberch a devenit, de asemenea, o apariție constantă în naționala de seniori a Olandei (10 apariții și un gol marcat). Doi dintre granzii Europei, Real Madrid și Liverpool, sunt cu ochii pe mijlocaș. Interesul venit de la Real Madrid este explicabil, având în vedere că Luka Modric și Toni Kroos se află pe final de carieră. Casemiro e și el gata să împlinească 30 de ani anul viitor. "Galacticii" sunt acum nevoiți să găsească soluții pentru viitor.
Două dintre piesele din puzzle par să fie deja la locul lor la Real Madrid, Federico Valverde și Eduardo Camavinga fiind priviți ca soluții pe termen lung la mijlocul terenului. În acest context, madrilenii cred că Gravenberch se potrivește perfect, făcându-l o țintă viabilă vara viitoare. Cu toate acestea, liderul actual din La Liga se confruntă cu o concurență acerbă de la Liverpool în cursa pentru semnătura fotbalistului de 19 ani.
Liverpool are de asemenea nevoie de un mijlocaș pe care să se bazeze pe termen lung, mai ales că James Milner se apropie de finalul carierei, iar Jordan Henderson e trecut și el de 30 de ani. Gravenberch este opțiunea pe care Klopp o agreează, iar cormoranii sunt oricând pregătiți să ofere 50 de milioane de euro în schimbul mijlocașului, anunță Defensa Central.
https://i.eurosport.com/2021/12/24/3276752.jpg
Fotbal
#Euroscout Ryan Gravenberch, noul produs de lux "Made in Ajax"
18/12/2020 LA 15:36
Fotbal
#Euroscout Ryan Gravenberch, "Made in Ajax"
16/12/2020 LA 08:50