Etapa a 25-a din Premier League programează sâmbătă o partidă de excepție între două echipe cu pretenții declarate la titlu, Liverpool și Tottenham.
Gazdele au mare nevoie de victorie, ultima perioadă fiind una nefastă din punct de vedere al rezultatelor pentru echipa lui Jurgen Klopp. Fără victorie și cu numai 3 puncte obținute în ultimele 5 meciuri din campionat, "cormoranii" au căzut pe locul 5 și se află la nu mai puțin de 13 puncte de liderul Chelsea. De cealaltă parte, Tottenham ocupă poziția a doua și rezultatele înregistrate în ultimele etape confirmă că tripleta Kane-Alli-Eriksen are forța să îi ducă pe londonezi pe cele mai înalte culmi. Duelul dintre cele două mari forțe din Premier League se anunță așadar a fi unul extrem de disputat. Liverpool - Tottenham se vede sâmbătă pe Eurosport 1, de la 19:30.
Etapa va începe pe Emirates, acolo unde se va deplasa Hull, locul 18 în campionat. Arsenal trebuie să își convingă fanii că are forța să treacă peste cele două înfrângeri consecutive în Premier League și să continue cursa de urmărire a liderului. La prima vedere, "tunarii" nu vor avea un adversar dificil. Totuși, poziția pe care se află în clasament echipa lui Marco Silva îi va motiva pe jucătorii lui Hull, care vor încerca să repete performanța de etapa trecută, când au învins cu 2-0 pe Liverpool. Arsenal - Hull este în direct pe Eurosport 1, de la 14:30.
Premier League
Liverpool dă marea lovitură pe piaţa transferurilor! 58 de milioane € pentru un atacant fantastic
ACUM 2 ORE
Chiar dacă se află pe locul 6 înaintea acestei etape, Manchester United nu este decât la 5 puncte distanță de locul secund. Jose Mourinho nu a găsit însă o soluție pentru meciurile pe care ""diavolii" le dispută pe Old Trafford. Cele numai 21 de puncte obținute pe teren propriu în 12 meciuri sunt departe de dorințele fanilor, iar acest lucru trebuie să se îmbunătățească rapid. O șansă este sâmbătă, atunci când United primește vizita lui Watford, formație care nu excelează în meciurile din deplasare. Manchester United - Watford se vede în direct pe Eurosport 1, de la 17:00.
Finalul etapei aduce față în față două echipe ale căror valori sunt, la prima vedere, disproporționate. Pe de-o parte Manchester City cu ale sale vedete de sute de milioane de euro, iar de cealaltă parte un Bournemouth ambițios, condus de Eddie Howe, un manager în evidentă ascensiune. Meciul este în direct pe Eurosport 1, luni, de la 22:00.
Serie B
George Pușcaș, aproape de a reveni în Italia! Unde va fi împrumutat atacantul lui Reading
ACUM 2 ORE
Bundesliga
Dortmund oferă 45 de milioane de € pentru înlocuitorul lui Haaland! Nemții au concurență serioasă
ACUM 3 ORE