În tricoul lui Liverpool între 2007-2011, Torres a devenit la un moment dat unul dintre cei mai buni atacanți din lume. În primul său sezon pe Anfield a impresionat, reușind 24 de goluri, iar formația engleză a început să fie curtată insistent de alte cluburi mari care și-l doreau pe vârf.
Printre ele și Chelsea, care într-un final a reușit transferul. Doar că după Mondialul câștigat cu Spania, în 2010, Torres nu a mai avut același randament, lucru sesizat de Carragher și de oficialii lui Liverpool. În acest context, suma uriașă plătită de Abramovich - 50 de milioane de lire - a părut neverosimilă pentru toți cei aflați pe Anfield, care erau conștienți de eclipsa de formă prin care trece spaniolul.
Torres nu a convins niciun moment pe Stamford Bridge, marcând doar 20 de goluri în 110 partide și fiind considerat unul dintre cele mai slabe transferuri din istoria fotbalului.
Fotbal
Ultimele detalii despre starea lui Sadio Mane. A ajuns la spital, după ce a fost făcut K.O.
ACUM 18 ORE
"Nu mi-a venit să cred. Știam că i-am păcălit pe cei de la Chelsea. În ultimele 12 luni, Fernando fusese doar o umbră a jucătorului care era. Dar în primul an și jumătate pe Anfield, Torres a fost cel mai bun atacant din lume și cred că a marcat în fiecare meci contra lui Chelsea. Cu siguranță că îi rămăsese în minte lui Abramovich pentru golurile anterioare împotriva lui Chelsea. A fost un capriciu al patronului, cred, așa cum s-a întâmplat și cu Shevchenko. Nu m-a surprins deloc evoluția ulterioară a lui Torres la Chelsea", a spus Carragher, conform dailymail.co.uk.

Cum au fost cheltuiți de Liverpool banii pe Torres

Liverpool nu a cheltuit foarte chibzuit suma încasată pe Torres, o bună parte din bani mergând către Newcastle, pentru transferul lui Andy Carroll, jucător care a reușit doar 6 goluri în tricoul "cormoranilor". Din fericire, oficialii de pe Anfield au reușit în paralel și achiziționarea lui Luis Suarez, de la Ajax, uruguayanul care avea să se transforme într-unul dintre cei mai buni atacanți din lume.
"50 de milioane de lire însemna o sumă incredibilă la acea vreme, toți am fost șocați de preț. Bine, ulterior și noi am făcut o mutare similară, am dat 35 de milioane de lire pe Andy Carroll. În schimb, am reușit să îl aducem și pe Suarez", a mai spus fostul fundaș de pe Anfield.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Gerrard vrea să încheie în forță perioada de mercato! Vrea la Aston Villa un jucător de la Liverpool
IERI LA 08:01
Premier League
Transferul iernii, ca şi făcut! Lovitură pentru Arsenal: o altă forţă i-l suflă pe Vlahovic
IERI LA 05:48