FIFA a anunțat că partida din semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor a celor de la Liverpool se va juca pe Education City Stadium din Doha, o arenă cu o capacitate de 40.000 de locuri construită pentru Campionatul Mondial din 2022.
Câștigătoare a UEFA Champions League, Liverpool este calificată direct în semifinale iar partida va avea loc pe 18 decembrie. Momentan, echipa lui Jurgen Klopp nu își știe adversara din acea partida, urmând ca aceasta să fie stabilită în cadrul sferturilor turneului.
Education City Stadium va găzdui și finala competiției ce va avea loc pe 21 decembrie. O altă arenă care va fi testată la turneu în vederea Mondialului din 2022 este Khalifa International.
Premier League
Jurgen Klopp nu renunță! Ce a spus despre lupta pentru titlul de campioană în Premier League
ACUM 21 ORE
Campionatul Mondial al cluburilor are în continuare mai multe necunoscute deoarece nu s-a încheiat competiția în Copa Libertadores, respectiv Liga Campionilor Asiei. Cei de la Al Sadd vor fi prezenți la turneu din postura de gazdă, însă au în continuare posibilitatea de a câștiga Liga Campionilor Asiei, urmând să joace pe 1 și 22 octombrie cu Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu. Dacă vor câștiga Liga Campionilor Asiei, Al Sadd va fi calificată direct în sfertul 1 la Mondialul Cluburilor, în timp ce finalista din Liga Campionilor Asiei va juca în optime cu Hienghene Sport.
Iată programul turneului:
Optime: Al Sadd vs Hienghene Sport
Sfertul 1: Al Sadd/Hienghene Sport vs CF Monterrey
Sfertul 2: ES Tunis vs câștigătoarea Ligii Campionilor Asiei
Semifinala 1: Câștigătoarea Copa Libertadores vs Câștigătoarea din sfertul 2
Semifinala 2: Liverpool vs Câștigătoarea din sfertul 1

Program infernal pentru Liverpool

Lider în Premier League, FC Liverpool urmează să aibă un program mai dificil ca niciodată în luna decembrie. În doar 29 de zile, Liverpool ar urma să joace 10 partide dacă se califică și în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.
Sferturile Cupei Ligii Angliei sunt programate pentru săptămâna în care Liverpool se va afla în Qatar. De asemenea, Liverpool ar fi trebuit să o întâlnească pe 21 decembrie pe West Ham în Premier League, însă partida a fost reprogramată.
Premier League
OFICIAL - Rafa Benitez, dat afară de Everton. Un fost jucător legendar, aproape să îi ia locul
16/01/2022 LA 15:11
Premier League
Se "trezeşte" Liverpool! Klopp e gata să plătească o sumă impresionantă pentru "Firmino al Franţei"
16/01/2022 LA 12:53