Într-un interviu acordat pentru site-ul oficial al clubului, căpitanul Jordan Henderson a vorbit despre noul sezon, spunând că succesul impresionant din Premier League a fost deja lăsat în urmă și toată echipa privește spre viitor: "Trebuie să avem încrederea din ultimii doi ani, dar în același timp ne păstrăm foamea de succes și să mergem mai departe."
Mijlocașul englez a admis că nu s-a discutat în cadrul echipei despre obiective, dar se înțelege de la sine că acestea sunt cele din fiecare an, câștigarea Premier League fiind prioritară: "Să fiu cinstit, nu am discutat despre asta (despre câștigarea campionatului). Am povestit mai mult despre cum ne-am petrecut vacanța. Apoi ne-am antrenat din greu. Este un sezon nou, un început nou și sunt foarte multe lucruri pe care vrem să le continuăm și să le realizăm. Sunt foarte entuziasmat și nerăbdător să văd ce putem oferi în acest nou sezon."
https://i.eurosport.com/2020/07/16/2850912.jpg
Premier League
Ei sunt jucătorii care au scris istorie în tricoul lui Liverpool! Topul celor mai buni fotbaliști
29/04/2022 LA 10:32

Community Shield, primul obiectiv pentru Liverpool

Liverpool tocmai s-a întors din Austria, acolo unde a efectuat un stagiu de pregătire, disputând și 2 meciuri amicale (3-0 cu Stuttgart și 22 cu Red Bull Salzburg). Acum , "cormoranii" se pregătesc de primul meci oficial al noului sezon, Supercupa Angliei contra lui Arsenal, iar jucătorii lui Klopp își doresc să câștige trofeul.
"Cred că este deja ceva natural. Întotdeauna ne gândim la următorul meci, care este cel mai important, iar pe parcursul celor 90 de minute dăm totul pentru a câștiga. Pre-sezonul nu este diferit, știi că trebuie să te antrenezi din greu pentru a fi gata pentru primul joc al sezonului, care pentru noi vine împotriva Arsenalului în Community Shield, deci un pic mai devreme decât toată lumea. Trebuie să avem o atitudine pozitivă și să câștigăm trofeul", a mai adăugat Henderson în interviul acordat.
Meciul din Community Shield dintre Arsenal și Liverpool va avea loc mâine cu începere de la ora 18:30 și va putea fi urmărită în direct și în exclusivitate la Eurosport. Liverpool va debuta apoi în Premier League contra noupromovatei Leeds, pe data de 12 septembrie.
Fotbal
Cele mai bune echipe din top 5 campionate europene după primele etape ale sezonului 2021/22
25/12/2021 LA 12:22
Premier League
Ești vaccinat sau "adio, Liverpool". Klopp a anunțat o decizie fără precedent în fotbal
19/12/2021 LA 10:50