Liviu Antal (31 ani) este campion al României cu Oțelul Galați și campion al Lituaniei cu Vilnius, fiind totodată și golgheter al ambelor țări. El a mai jucat și la Concordia Chiajna, FCM Tg. Mureș, FC Vaslui,
Genclerbirligi (Turcia), Beitar Ierusalim (Israel), Hapoel Tel Aviv (Israel) și Pandurii Târgu Jiu.
Brazilianul Roger Junior Rodrigues Figueira (24 ani) a jucat în țara sa la Botafogo, Vila Nova FC, Goiania și Atletico Goianiense. În Europa, a evoluat la grupările albaneze FK Kukesi și KS Kastrioti, dar și în Letonia la Riga FC, alături de care a jucat în preliminariile Champions League, toamna trecută.
Coppa Italia
Cu Ionuț Radu titular după 8 luni de zile, Inter a trecut de Empoli în Cupa Italiei
ACUM 3 ORE
Lituanianul Modestas Vorobjobas (25 ani) vine, ca și Liviu Antal, de la campioana en-titre a țării sale, Zalgiris Vilnius. A mai jucat la FK Sialuai și FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori.
La ceremonia de prezentare, Liviu Antal a declarat: "Mă bucur că am ajuns la un club cu o istorie mare în fotbalul românesc. Mă bucur că cei de aici m-au dorit foarte mult, lucru foarte important pentru oricejucător. Sper ca împreună să ne îndeplinim obiectivele. Cu siguranță va fi un an greu, dar sper ca la sfârșitul sezonului să ajungem acolo unde ne dorim cu toții".

UTA are planuri mari, odată cu transferul lui Liviu Antal

UTA și-a început sâmbătă antrenamentele, urmând ca pe data de 6 ianuarie să facă testele Covid 19. Până atunci, arădenii sunt organizați pe grupe și nu folosesc niciun spațiu interior. Urmează vizita medicală, testele fizice și apoi, la finele primei săptămâni de pregătire, un joc amical în Ungaria.
"Ținând cont de formatul competiției, vacanța a fost foarte scurtă, destul de dificilă pentru noi, datorită modului nu tocmai fericit în care am încheiat prima parte a sezonului. Dar cu atât mai motivați suntem, ne întoarcem la muncă determinați, ambițioși și încercăm să lucrăm acolo unde trebuie lucrat în așa fel încât UTA să devină mai puternică", a declarat antrenorul principal Laszlo Balint.
sursa: Mediafax
Fotbal
Rezumatul partidei Brentford - Man United, câștigată de "diavoli" cu 3-1
ACUM 4 ORE
Fotbal
Tottenham s-a impus la Leicester cu două goluri marcate în prelungiri! Rezumatul partidei
ACUM 4 ORE