Samokhvalov se antrena singur luni, jucătorii fiind în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. El lasă în urmă soția sa și fiul lor.
”FC Lokomotiv este șocat de ce s-a întâmplat. Este o mare durere pentru familia noastră. Transmitem condoleanțele familiei și prietenilor”, se arată într-un comunicat al clubului.
Lokomotiv Moscova știa de problemele cardiace ale tânărului, conform unuia dintre antrenori. ”Este păcat de băiat, este o tragedie. Lokomotiv știau de problemele lui la inimă. La unele antrenamente el nu mergea”, a decalrat Andrei Talalev pentru MatchTV.
Serie A
"Bijuteria Mihăilă străluceşte și vede Champions League". Românul, aproape de lovitura carierei
ACUM 11 MINUTE
Totuși, Samokhvalov a continuat antrenamentele: ”Și el este vinovat. El a declarat pe propria răspundere că își asumă riscurile și consecințele”, a completat antrenorul.â
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Premier League
Liverpool are viitorul asigurat! Un puști de 16 ani, integralist pentru "cormorani" în Cupa Ligii
ACUM 25 MINUTE
Premier League
Dezastru pentru Rafa Benitez: mai mult de jumătate dintre titularii lui Everton sunt accidentați
ACUM 41 MINUTE