Samokhvalov se antrena singur luni, jucătorii fiind în carantină din cauza pandemiei de coronavirus. El lasă în urmă soția sa și fiul lor.
”FC Lokomotiv este șocat de ce s-a întâmplat. Este o mare durere pentru familia noastră. Transmitem condoleanțele familiei și prietenilor”, se arată într-un comunicat al clubului.
Lokomotiv Moscova știa de problemele cardiace ale tânărului, conform unuia dintre antrenori. ”Este păcat de băiat, este o tragedie. Lokomotiv știau de problemele lui la inimă. La unele antrenamente el nu mergea”, a decalrat Andrei Talalev pentru MatchTV.
Fotbal
Chelsea a avut o altă prestație modestă la Brighton, Romelu Lukaku a fost din nou "absent"
ACUM 11 MINUTE
Totuși, Samokhvalov a continuat antrenamentele: ”Și el este vinovat. El a declarat pe propria răspundere că își asumă riscurile și consecințele”, a completat antrenorul.â
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Deian Sorescu a plecat de la Dinamo! Clubul a acceptat oferta venită pentru jucător
ACUM O ORĂ
Africa Cup of Nations
Surpriză mare la Cupa Africii pe Națiuni. Ghana a pierdut cu Comoros și a plecat acasă
ACUM O ORĂ