Articol scris de Romeo Ene
Aseară, în meciul-retur din semi-finalele Cupei Regelui, Barcelona a reușit să întoarcă scorul din tur, atunci când Sevilla s-a impus cu 2-0. În minutul 94, Pique a trimis meciul în prelungiri, după ce Ocampos ratase o lovitură de la 11m în minutul 73.
Braithwaite a marcat golul calificării pentru Barcelona în finală, într-un sezon dificil pentru trupa lui Koeman.
Cupa Mondială FIFA
Mbappe a fost la un pas de naționala Camerunului! Motivul pentru care a ajuns să joace pentru Franța
ACUM 4 MINUTE

Arbitrajul, contestat de Lopetegui

Antrenorul Sevillei, Lopetegui, a afirmat după partidă faptul că Oscar Mingueza, jucătorul Barcelonei, ar fi trebuit eliminat. Antrenorul spaniol regretă eliminarea echipei sale, mai ales ținând cont de maniera în care s-a întâmplat. "Vestiarul este abătut, este timpul să înghițim în sec și să acceptăm înfrângerea. A fost o noapte foarte slabă", a declarant Lopetegui, potrivit as.com
Antrenorul Sevillei a comentat desfășurarea partidei de pe Camp Nou, care a dus la eliminarea echipei sale din Copa del Rey.
"A fost un meci în care am experimentat cea mai neagră parte a fotbalului. Am avut un om eliminat înainte ca ei să marcheze și cred că și ei ar fi trebuit să joace cu un om în minus. E păcat, ni s-au întâmplat o mulțime de lucruri, am avut parte de accidentări, am luat gol la prima lor oportunitate, acea eliminare. Nu am renunțat și am sperat, în continuare, la calificare. Nu s-a întâmplat cum ne doream și suntem dezamăgiți", a declarat Lopetegui, potrivit sursei citate.
Lopetegui nu a vrut să se pronunțe prea mult în legătură cu prestația arbitrului Sanchez: "Aș putea să spun mai multe, dar dacă comentezi prea mult, știi deja ce se va întâmpla. Cred că nu a judecat corect faza care l-a implicat pe Mingueza, mi s-a părut că nu a văzut bine".
Premier League
Premier League a anunțat datele de disputare a 5 restanțe! Când va avea loc derby-ul Arsenal - City
ACUM 43 MINUTE
Cupa Mondială FIFA
Luis Enrique l-a lăudat pe unul dintre veteranii din lotul Spaniei! Cine l-a impresionat la Mondial
ACUM O ORĂ