Declarația lui Matthaus a fost făcută cu doar 2 zile înaintea duelului dintre Barcelona și Bayern Munchen, din sferturile UEFA Champions League. Într-un interviu oferit pentru Bild, fostul mijlocaș a vorbit despre forța campioanei Germaniei și despre valoarea lui Lewandowski, despre care spune că nu are rival, la ora actuală:
"Messi va juca împotriva succesorului său la statutul de cel mai bun jucător din lume: Robert Lewandowski. El este cel mai bun fotbalist, nu doar cel mai bun atacant. Barcelona din prezent nu mai arată ca echipa din trecut. Bineînțeles, îl au pe Messi - un jucător capabil să facă lucruri geniale. Dar nu va putea lupta de unul singur contra lui Bayern. Barcelona nu mă sperie.", a spus Matthaus, pentru Bild.

Lewandowski, 13 goluri pentru Bayern Munchen în sezonul actual din UEFA Champions League

Copa del Rey
Barcelona, out din Cupa Regelui! Catalanii au pierdut la Bilbao, după prelungiri
ACUM 4 ORE
Lewandowski a ajuns la cota 13 în sezonul curent din UEFA Champions League, după cele 2 goluri reușite în returul cu Chelsea, din optimile de finală. Atacantul polonez a marcat de 53 de ori în 44 de apariții, în toate competițiile din stagiunea 2019/2020.
Cu Lewandowski în centrul ofensivei, Bayern a devenit campioană pentru a 8-a oară consecutiv în Bundesliga, iar acum luptă pentru prestigiosul trofeu UEFA Champions League. Meciul dintre Barcelona și Bayern Munchen este programat vineri (ora 22:00), transmis livetext pe Eurosport.ro.
League Cup
Liverpool s-a calificat în finala Cupei Ligii Angliei, după o victorie lejeră pe terenul lui Arsenal
ACUM 5 ORE
Copa del Rey
Hazard a dus-o pe Real Madrid în sferturile Cupei Regelui! Madrilenii, victorie dramatică la Elche
ACUM 6 ORE