Oficiali ai clubului de fotbal CFR 1907 Cluj au declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că a fost prezentată o ofertă la pachet viitorului sponsor care include inclusiv acordarea numelui EVA stadionului echipei.
„Săptămâna viitoare se va semna contractul de sponsorizare cu producătorul de drone Electric Visionary Aircraft (EVA) și va avea loc prezentarea oficială. Valoarea contractului este de 27 de milioane de euro pe trei ani – repartizați pe ani ar veni câte 7, 9 și 11 milioane de euro. O condiție impusă este ca echipa să activeze în cupele europene. Clubul a făcut o ofertă la pachet, am negociat, iar pentru banii primiți am inclus și acordarea numelui companiei pentru stadionul nostru, care se va numi EVA Arena. Compania EVA face parte din grupul american Tesla”, au spus oficialii clubului clujean.
Liga Campionilor UEFA
Ancelotti a intrat în istoria Champions League! Ce a realizat italianul după finala de la Paris
ACUM 6 ORE
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschisi negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Liga Campionilor UEFA
Thibaut Courtois, reacție genială după ce a închis poarta lui Real Madrid în finala Champions League
ACUM 6 ORE
Liga Campionilor UEFA
Reacții în lanț în lumea fotbalului, după anularea golului marcat de Benzema în finala UCL
ACUM 7 ORE