Golgheterul din ultimii doi ani ai FCSB-ului a fost scos din lot înainte de meciul cu Saburtalo, fiind dat ca și transferat în China, la Shanghai Port.
Părțile se înțeleseseră pentru 3 milioane de euro, iar Tănase își dăduse acordul și el, urmând a fi recomensat cu 1 milion de euro anual. Doar că formalitățile pentru viză durează, iar pe fir a intrat o altă formație, anunță Gazeta Sporturilor.

Florin Tănase preferă transferul la Al Jazira

Romanian Liga I
Tatăl lui David Miculescu le dă speranțe suporterilor FCSB! Anunțul făcut
29/07/2022 LA 11:49
Astfel, Al Jazira e foarte aproape să deturneze mutarea, formația din Emirate venind cu o sumă superioară pentru vicecampioana României: 3,5 milioane de euro. Evident, roș-albaștrii au spus "da" și acestei oferte, iar cheia e la fotbalist. E de așteptat ca mijlocașul ofensiv de 28 de ani să prefere zona Golfului, din două motive: salariul superior (arabii îi oferă 1,2 milioane de euro/an) și seriozitatea mai mare. În China, mai mulți fotbaliști au avut probleme în ultima perioadă cu salariile restante, lucru care nu se întâmplă în Golf.
Ca atare, sunt șanse uriașe ca oferta din China să nu fie onorată, iar Tănase să devină noul jucător al lui Al Jazira.
Pe locul 4 în campioantul din Emirate sezonul trecut, Al Jazira e antrenată de olandezul Marcel Keizer, fost tehnician la Ahax sau Sporting. Marea vedetă a echipei e atacantul Ali Mabkhout, cotat la 3 milioane de euro. În stagiunea trecută, el a reușit 10 goluri și 7 pase decisive, în 20 de partide jucate.
Fotbal
Dică, desființat de un fost jucător al Stelei: "Argat! Știam că e mai flexibil, dar nici chiar așa"
27/07/2022 LA 04:48
Fotbal
Doi tricolori, doriți la naționala Ungariei! Anunțul selecționerului: "Special pe el l-am urmărit"
24/07/2022 LA 08:16