Ajuns la 33 de ani, vârful român mai are contract cu formația de la sud de Dunăre doar până în vară. Conducerea a încercat să îl convingă să mai semneze pentru un sezon, însă atacantul s-a găsit în primul rând la siguranța sa financiară.
Presa bulgară anunță că Al-Rayyan, din Qatar, i-a făcut o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar decât ce îi propusese Ludogorets, astfel că fotbalistul nu a stat pe gânduri. Keșeru și-a dat deja acordul pentru transfer și va ajunge în țările arabe din postura de jucător liber de contract.
Nu va fi primul contact al lui Keșeru cu echipele din Golf, el evoluând după plecarea de la FCSB la Al-Gharava.
Romanian Liga I
Dusan Uhrin, ferm înainte de returul barajului cu U Cluj! "Situația clubului nu este prea bună!"
ACUM O ORĂ
În Bulgaria din 2015, Keșeru a dat dovadă că e un atacant pur sânge, având o rată de goluri impresionantă pentru echipa care a dominat fotbalul din țara vecină. Claudiu a marcat 119 goluri în 199 de partide jucate.
De-a lungul timpului, Keșeru a mai evoluat la FC Bihor, Nantes, Libourne, Tours, Angers, Bastia, FCSB și Al-Gharafa.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Fotbal
Omrani, eroare impardonabilă! Motivul pentru care ratează prima convocare la naționala Algeriei
ACUM 2 ORE
Liga Campionilor UEFA
Salah nu e singurul ahtiat după revanșă! Starul care nu a primit nicio șansă la Real Madrid
ACUM 3 ORE