CFR Cluj se pregătește din greu pentru duelul din deplasare cu AS Roma din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League, chiar dacă spiritele de la echipă sunt încinse. Ardelenii au primit cu doar trei zile înainte de meci o lovitură grea! Potrivit Sport.ro, Burcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
Această veste este fără doar și poate una foarte greu de gestionat pentru Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României se confruntă deja cu mari probleme în zona defensivă, iar meciul cu AS Roma, din grupele UEFA Europa League, este la doar trei zile distanță. În acest moment, Vinicius și Cestor sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Ciobotariu este singurul fundaș central valid din lotul echipei din Gruia.

CFR Cluj, veste groaznică înainte de meciul din UEFA Europa League cu AS Roma

Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Vinicius va lipsi de pe gazon între două și trei săptămâni, după ce a suferit o ruptură musculară cu Young Boys Berna (1-1). De asemenea, Cestor, accidentat și el recent, va absenta în jur de 6 luni. Aseară am aflat că ardelenii sunt pe care să rezolve un transfer în acea zonă, prin aducerea lui Ben Youssef, care a fost cu naționala Tunisiei inclusiv la Mondialul din 2018.
Burcă este fără doar și poate unul dintre cei mai importanți oameni de la CFR Cluj și un om de bază și la echipa națională a României, care va juca pe 15 noiembrie cu Norvegia. AS Roma - CFR Cluj din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League se joacă joi, de la ora 19:55 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
CFR Cluj s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru revenirea în România! Anunțul lui Neluțu Varga
21/11/2022 LA 10:36
Romanian Liga I
CFR Cluj a anunțat transferul definitiv al unui internațional român. Câți bani primește campioana
14/11/2022 LA 22:01