CFR Cluj se pregătește din greu pentru duelul din deplasare cu AS Roma din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League, chiar dacă spiritele de la echipă sunt încinse. Ardelenii au primit cu doar trei zile înainte de meci o lovitură grea! Potrivit Sport.ro, Burcă a fost depistat pozitiv cu COVID-19.
Această veste este fără doar și poate una foarte greu de gestionat pentru Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României se confruntă deja cu mari probleme în zona defensivă, iar meciul cu AS Roma, din grupele UEFA Europa League, este la doar trei zile distanță. În acest moment, Vinicius și Cestor sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Ciobotariu este singurul fundaș central valid din lotul echipei din Gruia.

CFR Cluj, veste groaznică înainte de meciul din UEFA Europa League cu AS Roma

Romanian Liga I
Mihai Iosif, savuros după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Îmi doream să rămână 1-0, doar la asta mă gândeam!"
IERI LA 20:14
Vinicius va lipsi de pe gazon între două și trei săptămâni, după ce a suferit o ruptură musculară cu Young Boys Berna (1-1). De asemenea, Cestor, accidentat și el recent, va absenta în jur de 6 luni. Aseară am aflat că ardelenii sunt pe care să rezolve un transfer în acea zonă, prin aducerea lui Ben Youssef, care a fost cu naționala Tunisiei inclusiv la Mondialul din 2018.
Burcă este fără doar și poate unul dintre cei mai importanți oameni de la CFR Cluj și un om de bază și la echipa națională a României, care va juca pe 15 noiembrie cu Norvegia. AS Roma - CFR Cluj din etapa a treia a grupelor UEFA Europa League se joacă joi, de la ora 19:55 și va fi transmis în format LIVE TEXT pe eurosport.ro.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, prima reacție după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Sunt foarte surprins, o să am o discuție!"
IERI LA 20:01
Romanian Liga I
Ciprian Deac, vehement după Rapid – CFR Cluj 2-0: "Să ne dăm câteva palme, să ne trezim!"
IERI LA 19:47