Nicolae Stanciu se pregătește de o despărțire de Slavia Praga și poate să ajungă la CFR Cluj, anunță Prosport. Internaționalul român este primul nume de pe lista lui Dan Petrescu iar jucătorul de 26 de ani este și el tentat de transfer.
CFR Cluj vrea să revină în UEFA Champions League iar Stanciu este văzut ca jucătorul care o poate duce în grupele competiției. La CFR Cluj a ajuns deja fostul coleg al lui Stanciu de la Sparta Praga, Anderlecht și FCSB, iar acestea i-a dat referințe foarte bune despre atmosfera de la Cluj.
Nicolae Stanciu a fost pe teren pentru Slavia în dubla cu CFR Cluj din play-off-ul UEFA Champions League în sezonul 2019/2020 și a fost unul dintre cei mai buni oameni ai cehilor care au obținut calificarea în grupe.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, nemulțumit după victoria cu Hermannstadt! "CFR Cluj nu are cum să câștige așa"
30/11/2022 LA 21:29

Se desparte de Slavia

Deja este una dintre vedetele echipei, situația lui Nicolae Stanciu la Slavia a devenit una incertă după ce patronii chinezi ai clubului au anunțat că se retrag. Salariul lui Stanciu este de 1.2 milioane de euro, considerat mult prea mare în acest context. Astfel, cei de la Slavia sunt gata să renunțe la Stanciu.
Problema transferului la CFR Cluj este legată de suma de transfer. Clubul din Cehia cere o sumă enormă pentru Liga 1, 7 milioane de euro. CFR Cluj speră ca actualul context în care pandemia de coronavirus provoacă o criză financiară în fotbal să îi facă pe cei de la Slavia să își scadă pretențiile la jumătate.
CFR Cluj l-ar putea cumpăra pe Stanciu cu această sumă, având în vedere că urmează să primească o nouă tranșă de la UEFA pentru parcursul în cupele europene din acest sezon. În plus, cei de la CFR Cluj sunt convinși că acest transfer ar ajuta-o să se califice în grupele UEFA Champions League, ceea ce ar reprezenta un boom financiar pentru campioana României din ultimii 2 ani.
Un alt aspect important pe care mizează cei de la CFR Cluj în negocierile cu Slavia este dorința jucătorului. Acesta i-a transmis lui Dan Petrescu faptul că își dorește transferul, scrie Prosport, iar cei de la Slavia sunt astfel forțați să facă un compromis, mai ales pentru că nu își mai permit salariul jucătorului român.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a pus punct speculațiilor despre transferul lui Stanciu la CFR Cluj! "Nu ni-l permitem"
23/11/2022 LA 17:50
Romanian Liga I
Petrescu a răbufnit după duelul cu Mioveni: "Dacă aș spune ce gândesc, aș lua 2 ani de suspendare"
13/11/2022 LA 19:11