”Pot să confirm că Neymar nu mai este sportiv Nike”, a informat un purtător de cuvânt pentru Nike, Josh Benedek, într-un email trimis AFP, fără să ofere însă alte detalii. Presa a scris recent că brazilianul s-ar afla în negocieri cu Puma.
Site-ul brazilian de știri UOL a informat că Neymar și Nike nu au ajuns la un acord privind câți bani va primi brazilianul pentru prelungirea contractului.

Neymar și Nike nu s-au înțeles la bani

Premier League
Mai frustrat ca niciodată.Ce a făcut Ronaldo, la finalul partidei cu Chelsea, după ce a fost rezervă
ACUM 36 MINUTE
Negocierile dintre companie și agenții fotbalistului intraseră într-un impas încă de acum câteva luni. Echipa de comunicare a lui Neymar nu a oferit deocamdată niciun comentariu. Nici Puma nu a răspuns cererilor AFP privind un răspuns despre o potențială ofertă a firmei către Neymar.
Ziarul brazilian Folha de Sao Paolo a informat că ultimul acord al lui Neymar cu Nike era un contract pe 11 ani care ar fi expirat în 2022, în valoare de 105 milioane de dolari.
Neymar, care tocmai a pierdut finala UEFA Champions League în fața lui Bayern Munchen, este cel mai scump fotbalist din istorie. PSG a plătit Barcelonei 222 de milioane de euro pentru brazilian în 2017.
Forbes, care l-a clasat pe poziția a șaptea în topul celor mai bine plătite celebrități, estimează că Neymar are venituri anuale de 95 de milioane de dolari. Neymar a semnat primul săui acord cu Nike încă de pe vremea când era un fotbalist aflat la început de carieră la Santos, în Brazilia.
Liga
Real Madrid, victorie pe Bernabeu cu Sevilla! "Galacticii" se distanțează în fruntea clasamentului
ACUM 8 ORE
Romanian Liga I
Reghecampf, categoric după înfrângerea cu FCSB: "Am pierdut nemeritat! Sunt foarte copii"
ACUM 9 ORE