Astăzi, CSA Steaua a câștigat procesul privind palmaresul pentru perioada 1947-1998, decizia luată astăzi de Curtea de Apel București având caracter executoriu, dar nefiind definitivă.
Clubul Sportiv al Armatei câștigase palmarestul încă din iulie 2020, la Tribunalul București, însă oficialii celor de la FCSB au contestat acea decizie la Curtea de Apel, fără a avea câștig de cauză.
"Soluția pe scurt: Admite apelul. Admite cererile de intervenţie accesorie. Schimbă în parte sentinţa apelată, în sensul că: Admite excepţia lipsei calităţii procesual active a reclamantului CSA în privinţa cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 şi respinge această cerere în consecință.
Fotbal
Un fost fotbalist din Premier League, chemat de Putin la război. Tatăl jucătorului, "dărâmat"
ACUM 3 ORE
Menţine restul dispoziţiilor sentinţei referitoare la soluţia în privinţa constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti din 1947 şi până în 1998 aparţine reclamantului CSA şi referitoare la soluţia în privinţa cererii conexe. Obligă intimatul-reclamant la plata către apelanta-pârâtă a sumei de 3000 lei, cheltuieli de judecată (onorariu avocaţial, taxă de timbru), cu aplicarea art. 453 alin. 1 şi 2 şi art. 451 alin. 2 C.Proc.Civ.
Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 28.06.2021, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. PEA/TPC", se arată în decizia Curții de Apel București.

CSA are 44 de trofee în palmares

Astfel, CSA Steaua deține palmaresul pentru perioada 1947-1998, care include 20 de titluri de campioană în Liga 1, 19 Cupe ale României, 3 Supercupe, o Cupă a Campionilor Europeni și o Supercupă a Europei, în timp ce FCSB a rămas în palmares doar cu trofeele cucerite din 2003 până în prezent, respectiv 5 titluri de campioană în Liga 1, 3 Cupe ale României, două Supercupe și două Cupe ale Ligii.
De-a lungul ultimilor ani au avut loc 3 procese între FCSB și CSA Steaua. Armata a câștigat deja două procese, privind marca, respectiv palmaresul echipei, un al treilea proces, în care steliștii cer despăgubiri în valoare de 37 de milioane de euro pentru folosirea ilegală a mărcii între 2003 și 2014, nefiind încă încheiat.
Fotbal
Rapid, Petrolul și UTA Arad, în grupele Cupei României! Rezultatele zilei + echipele calificate
ACUM 3 ORE
Fotbal
Richarlison a reacționat, după ce a fost atacat cu banane la Paris în amicalul Brazilia – Tunisia
ACUM 5 ORE