Adrian Mititelu, patronul FC Craiova 1948, echipă din Liga a doua, s-a adresat la TAS şi a contestat decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 iulie 2019, în care Federaţia aproba cu unanimitate de voturi solicitarea oltenilor din prima ligă de a se folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu, somat să plătească 10.000 de franci elveţieni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu s-a rezumat doar la a refuza contestația lui Mititelu și l-a obligat pe acesta, care a depus memoriu în iarnă împotriva aceste decizii, la plata a 10.000 de franci elveţieni. 5.000 trebuie plătiţi cătreFRF, iar 5.000 de franci elveţieicătre clubul lui Rotaru.
Cupa Mondială FIFA
Messi l-a ignorat pe Lewandowski, când polonezul i-a întins mâna! Ce au declarat cei doi la final
ACUM O ORĂ
https://i.eurosport.com/2020/10/17/2916455.jpg
Singura menţiune la FRF era că gruparea condusă de Mihai Rotaru îşi pierde acest drept dacă apare o hotărâre judecătorească prin care e anulată marca, caz în care dreptul de utilizare al mărcii e suspendat, iar clubul ar trebui să revină la denumirea înscrisă la Registrul Comerţului.Formaţia lui Mihai Rotaru are contract de asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova valabil pe 15 ani.
Cupa Mondială FIFA
Messi, gest uriaș după Argentina-Polonia! A fost ales omul meciului, dar i-a cedat titlul unui coleg
ACUM O ORĂ
Cupa Mondială FIFA
Povestea de film a eroului Argentinei cu strămoși în Scoția! Tatăl său a jucat cu Maradona
ACUM 8 ORE