Adrian Mititelu, patronul FC Craiova 1948, echipă din Liga a doua, s-a adresat la TAS şi a contestat decizia Comitetului Executiv al FRF din 3 iulie 2019, în care Federaţia aproba cu unanimitate de voturi solicitarea oltenilor din prima ligă de a se folosi în competiţii denumirea Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu, somat să plătească 10.000 de franci elveţieni

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne nu s-a rezumat doar la a refuza contestația lui Mititelu și l-a obligat pe acesta, care a depus memoriu în iarnă împotriva aceste decizii, la plata a 10.000 de franci elveţieni. 5.000 trebuie plătiţi cătreFRF, iar 5.000 de franci elveţieicătre clubul lui Rotaru.
Liga
Ansu Fati: "Nimeni nu va fi ca Messi, eu trebuie să merg pe drumul meu"
ACUM 6 MINUTE
https://i.eurosport.com/2020/10/17/2916455.jpg
Singura menţiune la FRF era că gruparea condusă de Mihai Rotaru îşi pierde acest drept dacă apare o hotărâre judecătorească prin care e anulată marca, caz în care dreptul de utilizare al mărcii e suspendat, iar clubul ar trebui să revină la denumirea înscrisă la Registrul Comerţului.Formaţia lui Mihai Rotaru are contract de asociere cu Clubul Sportiv Universitatea Craiova valabil pe 15 ani.
Fotbal
Benzema află înainte de El Clasico dacă face închisoare sau e achitat, în scandalul de șantaj
ACUM 8 MINUTE
UEFA Europa Conference League
LIVE BLOG: CFR Cluj - Alkmaar, de la ora 22:00 | Campioana României, obligată să câștige
ACUM 33 MINUTE