Alexandru Mitriță a anunțat în această săptămână că s-a despărțit de Al-Ahli, club pentru care a evoluat în 30 de partide, reușind 4 goluri și 5 assist-uri. Ulterior s-a vorbit despre posibilitatea ca atacantul de 26 de ani să se întoarcă la Universitatea Craiova, antrenorul oltenilor spunând că sunt discuții despre mutarea lui înapoi în Bănie cu oficialii clubului New York City FC, cu care Mitriță mai are contract până la finalul lunii iunie 2022.
"Trebuie să îmi cer scuze, dar nu vreau să comentez pentru că încă nu s-a realizat. O să discutăm despre Mitriță în momentul în care va semna cu Craiova. El, în momentul de față, se află sub contract și nu pot să vorbesc despre un jucător aflat sub contract. Voi știți foarte bine ce înseamnă el pentru Craiova", a declarat Laurențiu Reghecampf, care l-a pregătit pe Mitriță la arabi pentru o scurtă perioadă de timp.
Se pare, însă, că americanii ar fi tentați să-l trimită pe Mitriță într-un alt campionat, nu înapoi în România.
Romanian Liga I
Dezvăluirea tulburătoare a unui fost rapidist despre cum a ajuns după gratii: "Trăgeam când jucam"
ACUM 7 MINUTE
https://i.eurosport.com/2021/08/19/3203584.png

Mitriță, dorit de Răzvan Lucescu la PAOK

Potrivit presei din Grecia, Răzvan Lucescu îl vrea pe Alexandru Mitriță la PAOK, echipă cu care se luptă pentru calificarea în grupele Conference League. Antrenorul român îi mai are în vizor și pe Sidcley, de la Dinamo Kiev, și pe Javi Ontiveros, legitimat la Villarreal.
"Mitriță și Sidcley sunt în atenția alb-negrilor. Românul poate juca pe mai multe poziții în atac, poate fi număr 10, al doilea atacant și extremă stânga. PAOK vrea să îl aducă sub formă de împrumut, mai ales că Lucescu îl vede a fi decarul echipei. În ceea ce îl privește pe Sidclay, situația este mai complicată. Depinde totuși de cum vor decurge negocierile cu jucătorii și cu echipele la care sunt legitimați", au scris jurnaliștii de la publicația grecească Sportime.
https://i.eurosport.com/2021/08/16/3202280.jpg
Romanian Liga I
Un fotbalist de la FCSB, în atenția mai multor echipe din Cipru! Poate ajunge lângă alți 2 români
ACUM O ORĂ
Premier League
Aston Villa a mai pus ochii pe un star din Spania! Cine este fotbalistul pentru care insistă Gerrard
ACUM 2 ORE