Pe banca nemților din 2006, tehnicianul de 60 de ani nu pare să mai fie o soluție pentru ca "Mannschaftul" să câștige turnee finale. Aseară, la Sevilla, germanii s-au făcut de râs în confruntarea cu "Furia Roja", primind cea mai dură corecție din istorie într-un meci oficial.
"Ce înfrângere! Ce dezastru! Germania a pierdut cu 6-0 în fața Spaniei", titrează Bild, care a analizat discursul lui Low.
"S-a luptat pentru a-și cuvintele și a încercat să explice ceva pentru care, de fapt, nu există cuvinte. Low s-a bâlbâit în timp ce căuta motive pentru dezastrul din teren. A folosit cuvântul "cumva" de unsprezece ori", mai notează sursa citată, care consideră că e momentul unei schimbări.
Romanian Liga I
Dinamo, fără un jucător important la returul cu U Cluj! Cine va rata meciul decisiv din "Groapă"
ACUM 41 MINUTE

Nemții cred că Low ar trebui să fie înlocuit de Ralf Rangnick sau Stefan Kuntz

După un deceniu și jumătate la cârma Germaniei, selecționerul ar trebui să lase locul unui tehnician cu o altă filosofie, un antrenor capabil să motiveze echipa și care să dea o altă dinamică jocului, care a devenit destul de steril.
"Cu aproape șapte luni înainte de Campionatul European, Federația trebuie să răspundă la următoarea întrebare: mai este Joachim Low omul potrivit pentru a conduce naționala la turneul final? Se poate avea încredere în el pentru a conduce echipa către un succes la Euro? Sau are sens să ne gândim la alternative precum Ralf Rangnick (62) sau Stefan Kuntz (58)? Oliver Bierhoff precizase înainte de meci că Low trebuie măsurat prin rezultate...", scriu jurnaliștii de la Bild.
Întrebat dacă se simte amenințat, Low a evitat un răspuns concret, însă a lăsat de înțeles că nu se gândește să își dea demisia.
"Trebuie să-i întrebi pe alții dacă trebuie să-mi fac griji. Nu pot răspunde la asta aici și acum", a spus Low, întrebat de oportunitatea continuării la cârma Germaniei.
Bastian Schweinsteiger, mijlocașul care a adunat 121 de selecții pentru naționala Germaniei a dat de înțeles și el că e nevoie de o schimbare. "Mannschaftul" evoluează previzibil, nu reușește să găsească prea multe culoare spre porțile adversarilor tari și pare o echipă stoarsă, incapabilă să reacționeze.
"Trebuie să-ți pui anumite întrebări, trebuie să schimbi ceva. Nu poți să apari așa într-un meci oficial, ești echipa națională a Germaniei. Există anumite valori pe care trebuie să le reprezinte o echipă națională și nu am văzut nimic pe teren astăzi", a spus "Schweini".
Liga Campionilor UEFA
Cine câștigă finala UCL și de ce? Oameni importanți din fotbalul românesc au păreri diferite
ACUM O ORĂ
Liga
Negocierile dintre Barcelona și Dembele s-au încheiat! Ce decizie a luat fotbalistul
ACUM O ORĂ